Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η ΝΔ έρμαιο της ακροδεξιάς της πτέρυγας - Αν χρειάζεται διευκρινίσεις να τις ζητήσει

Γεροβασίλη: Η ΝΔ έρμαιο της ακροδεξιάς της πτέρυγας - Αν χρειάζεται διευκρινίσεις να τις ζητήσει
"H ημέρα ανήκει στους μασκαράδες", αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη
«Αν η ΝΔ χρειάζεται διευκρινίσεις επί του σχεδίου διαχείρισης του προσφυγικού, δεν έχει παρά να τις ζητήσει από τους αρμόδιους υπουργούς, αντί να επιδίδεται σε καθημερινές,  πλέον, τηλεοπτικές επιδείξεις μικροπολιτικής και καιροσκοπισμού», τονίζει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στη ΝΔ και τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της, Γ. Κουμουτσάκο.
«Ας σταματήσουν επιτέλους να σύρονται τόσο απροκάλυπτα πίσω από την ακροδεξιά τους πτέρυγα, που με αφορμή το προσφυγικό προσπαθεί να ξεσηκώσει εκστρατεία κάθε είδους καπηλείας – πολύ πιο επιθετικά σήμερα, καθώς η ημέρα ανήκει στους μασκαράδες», καταλήγει η κ. Γεροβασίλη.
Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, μιλώντας  στο ΣΚΑΪ, κατηγόρησε την κυβέρνηση για απόλυτο ερασιτεχνισμό στη διαχείριση πολύ κρίσιμων ζητημάτων και ζήτησε να δώσει διευκρινήσεις για την παρουσία Τούρκων επιτηρητών στα νησιά.
Ο κ. Κουμουτσάκος υπογράμμισε ότι δεν χρειαζόταν οι κύριοι Τσίπρας και Νταβούτολγου να επικαιροποιήσουν τη συμφωνία που υπάρχει από το 2002 «αλλά το ζητούμενο ήταν να την εφαρμόσουν».
Όπως είπε, από το 2002 η ελληνική κυβέρνηση έχει απευθύνει στην Τουρκία 144.000 αιτήματα για επιστροφές, και έχουν επιστρέψει μόλις 4.000 άτομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης