Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Δεν τίθεται θέμα για τη σχέση των κυβερνητικών εταίρων για το θέμα Μουζάλα

Γεροβασίλη: Δεν τίθεται θέμα για τη σχέση των κυβερνητικών εταίρων για το θέμα Μουζάλα
Οι αποφάσεις για τον κ.Μουζάλα θα ληφθούν μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ τόνισε η κα.Γεροβασίλη
Την θέση ότι δεν τίθεται θέμα για τη σχέση των κυβερνητικών εταίρων για το θέμα που έχει ανακύψει με το θέμα Μουζάλα διατύπωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, επισημαίνοντας ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό.
Όπως είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, ο κ.Καμμένος δεν στηρίζει τον κ.Μουζάλα, αλλά αυτό δεν απειλεί τη συνοχή της κυβέρνησης.
«Ο κ.Μουζάλας παραδέχθηκε δημόσια το σφάλμα και ζήτησε δημόσια συγνώμη.
Ο πρωθυπουργός κατανοεί την ευαισθησία του κ.Καμμένου και του ελληνικού λαού για την ονομασία της ΠΓΔΜ.
Προέχει όμως η αυριανή Σύνοδος Κορυφής και η λήψη των αναγκαίων αποφάσεων» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, η οποία δεν επιβεβαίωσε ότι ο κ.Μουζάλας έχει υποβάλλει την παραίτηση του.
Όσον αφορά την αυριανή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό η κα.Γεροβασίλη είπε ότι η κυβέρνηση είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους, τονίζοντας ότι στόχος της Ελλάδας είναι να περιοριστούν οι προσφυγικές ροές και να αυξηθεί ο αριθμός μετεγκατάστασης.
Όπως είπε, αυτή τη στιγμή στα οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών, βρίσκονται 30.000 άνθρωποι, τονίζοντας ότι στην Ειδομένη η στρατηγική είναι η σταδιακή απομάκρυνση των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί χωρίς την χρήση βίας.
«Δεν δεχόμαστε μαθήματα ευαισθησίας από κανέναν» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, η οποία αναφορικά με την εν εξελίξει διαπραγμάτευση, είπε πως η κυβέρνηση θεωρεί εφικτό το κλείσιμο της έως τις 25 Μαρτίου, στο πλαίσιο που έχει χαράξει η κυβέρνηση και βάσει της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης