Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Οι υπουργοί μονίμως κάνουν λάθη στις δηλώσεις τους – Όπως μιλούν στο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι κυβερνούν

Κικίλιας (ΝΔ): Οι υπουργοί μονίμως κάνουν λάθη στις δηλώσεις τους – Όπως μιλούν στο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι κυβερνούν
Η Ειδομένη είναι η αιχμή του δόρατος μιας χαοτικής πολιτικής υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι τα στελέχη της κυβέρνησης κάνουν μονίμως λάθος στις δηλώσεις τους διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, επισημαίνοντας ότι «όπως μιλούν στο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι κυβερνούν».
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Κικίλιας επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό και ειδικότερα σε ό,τι αφορά την Ειδομένη.
«Η Ειδομένη είναι η αιχμή του δόρατος μιας χαοτικής πολιτικής, που τα πράγματα αφήνονται να πηγαίνουν όπως έρχονται, κάτι που κάνει ζημιά στη χώρα.
«Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει γίνει καμία σύλληψη ή απέλαση ατόμων που λειτουργούν παράνομα εντός κάποιων ΜΚΟ, "καθοδηγώντας" τους πρόσφυγες» τόνισε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος εξέφρασε την ευχή να μην αυξηθούν οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές με τη βελτίωση του καιρού.
Επιπλέον, ο κ.Κικίλιας εκτίμησε ότι πολύ δύσκολα θα εφαρμοστεί η συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών (διαχωρισμό προσφύγων-οικονομικών μεταναστών, προαναχωρησιακά κέντρα), διαβεβαιώντας ότι μια κυβέρνηση της Ν.Δ. θα βάλει πάλι τάξη στη χώρα και θα επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης