Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η δολοφονία της Jo Cox μας συγκλονίζει - Αφιέρωσε τη ζωή της στη δράση για τους πρόσφυγες

ΣΥΡΙΖΑ: Η δολοφονία της Jo Cox μας συγκλονίζει - Αφιέρωσε τη ζωή της στη δράση για τους πρόσφυγες
«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο Εργατικό Κόμμα, στη μάχη που δίνει ενάντια στις δυνάμεις του ακραίου συντηρητισμού και του φανατισμού»
Στην έκδοση συλλυπητήριας ανακοίνωσης για το θάνατο της Jo Cox προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας την ανθρωπιστική δράση της βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας...
«Η δολοφονία της βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας Jo Cox είναι ένα γεγονός που συγκλονίζει ολόκληρη τη δημοκρατική Ευρώπη.
Η Jo Cox αφιέρωσε τη ζωή της στη δράση για τα δικαιώματα των προσφύγων και την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων», αναφέρει το κυβερνόν κόμμα, ενώ προσθέτει:
«Στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που υπέστησαν τις συνέπειες του πολέμου και της προσφυγιάς, καθώς είχε διατελέσει στέλεχος ανθρωπιστικών οργανώσεων.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Jo Cox.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο Εργατικό Κόμμα, στη μάχη που δίνει ενάντια στις δυνάμεις του ακραίου συντηρητισμού και του φανατισμού.
Ο αγώνας αυτός μας αφορά όλους και όλες».
Η αδικοχαμένη δικηγόρος και βουλευτής άφησε χθες 17/6 την τελευταία της πνοή, έπειτα από άνανδρη επίθεση με μαχαίρι και πιστόλι στην πόλη του Λιντς, από παράφρονα υποστηρικτή του Brexit…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης