Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης: Εισιτήριο τα αντίμετρα για να σταθεί όρθια η κυβερνητική πλειοψηφία στην υπερψήφιση της συμφωνίας

Λυκούδης: Εισιτήριο τα αντίμετρα για να σταθεί όρθια η κυβερνητική πλειοψηφία στην υπερψήφιση της συμφωνίας
Χρειάζεται μια νέα μεγάλη πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού
Την θέση ότι τα αντίμετρα είναι το εισιτήριο για να σταθεί όρθια η κυβερνητική πλειοψηφία στην υπερψήφιση της συμφωνίας διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπ. Λυκούδης, ο οποίος υποστήριξε πως θα είναι δύσκολη η επόμενη φάση αν δεν αλλάξουν στάση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
«Αν η κυβέρνηση επιμείνει να ζήσει το μύθο της, συνεχίζοντας και ασκώντας αδιέξοδες πολιτικές και αν η ΝΔ δεν φύγει από τη στείρα λογική, «φύγε εσύ να έρθω εγώ», αν αυτά δεν τα υπερβούμε, πιστεύω ότι η επόμενη φάση θα είναι δύσκολη.
Χρειάζεται μια νέα μεγάλη πολιτική σταθερότητα στη χώρα και δεν μπορεί παρά να στηριχτεί σε νέους πολιτικούς συσχετισμούς» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Λυκούδης.
Αναφερόμενος στην ψηφοφορία της συμφωνίας, ο κ.Λυκούδης είπε πως «τα αντίμετρα ένα εισιτήριο για να μπορέσει η κυβερνητική πλειοψηφία να σταθεί όρθια σε αυτή τη δύσκολη υπερψήφιση της συμφωνίας».
Ωστόσο, ο βουλευτής του Ποταμιού ήταν επικριτικός και για τη ΝΔ, αναφέροντας ότι «η ΝΔ θα έπρεπε να βρίσκεται σε μια πολιτική και εκλογικού χαρακτήρα έκρηξη, κάτι όμως που δεν γίνεται», διότι, όπως είπε «δεν είναι πειστική η εναλλακτική εικόνα που εμφανίζει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης