Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Σε προφανές αδιέξοδο η κυβέρνηση – Κόλαφος για τη χώρα τα υψηλά πλεονάσματα για πολλά χρόνια

Κικίλιας: Σε προφανές αδιέξοδο η κυβέρνηση – Κόλαφος για τη χώρα τα υψηλά πλεονάσματα για πολλά χρόνια
Η κυβέρνηση μένει απαθής απέναντι στην τρομοκρατία τόνισε ο κ.Κικίλιας με αφορμή την επίθεση στο Λ. Παπαδήμο
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση τόσο για του χειρισμούς της στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων όσο και για τη στάση της απέναντι στην τρομοκρατία με αφορμή και την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων, ο κ.Κικίλιας κατηγόρησε τη κυβέρνηση ότι «μας φλόμωσε στο ψέμα».
«Καθυστέρησε εσκεμμένα για να δείξει ότι δήθεν διαπραγματεύεται.
Τώρα βρίσκεται σε προφανές αδιέξοδο» είπε ο κ.Κικίλιας τονίζοντας ότι αυτή η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει.
«Ωστόσο, ο συνδυασμός υψηλών πλεονασμάτων για πολλά χρόνια, χωρίς διευθέτηση του ελληνικού χρέους, είναι κόλαφος για τη χώρα» επεσήμανε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση με αφορμή την επίθεση στον κ.Παπαδήμο ότι μένει απαθής απέναντι στην τρομοκρατία.
«Ο πρώτος νόμος του κ. Τσίπρα ήταν ο νόμος Παρασκευόπουλου», ενώ φθάσαμε στο σημείο να εξάγουμε τρομοκρατία, με τα τρομο-δέματα σε Schaeuble και ΔΝΤ» είπε ο κ.Κικίλιας.
Αναφερόμενος στο θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ υποστήριξε πως « ήταν ένας μεγάλος πολιτικός ηγέτης, ο οποίος ήταν μπροστά από την εποχή του» και ότι «πρόλαβε όσο ήταν ακόμη στη ζωή να γευθεί τη δικαίωση των πολιτικών του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης