Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Ο Τσίπρας αποτυγχάνει στους στόχους του – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι των αξιών και των ικανών

Κικίλιας: Ο Τσίπρας αποτυγχάνει στους στόχους του – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι των αξιών και των ικανών
“Η ΝΔ ξέρει να φτιάξει την Ελλάδα του «αύριο»”, τονίζει ο  εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας
«Ο κ. Τσίπρας αποτυγχάνει στους στόχους που θέτει», τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, σημειώνοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία με οδηγό την αλήθεια, την υπευθυνότητα και ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο μπορεί και ξέρει να φτιάξει την Ελλάδα του «αύριο».
Υπογραμμίζει δε, πως «η  κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα είναι μια κυβέρνηση των άξιων και των ικανών.
Θα είναι κυβέρνηση της Εθνικής Ελλάδας και τα κριτήρια σύνθεσής της είναι αξιακά, μεταρρυθμιστικά και ηθικά», ενώ αναφέρει ότι «ο κ. Τσίπρας αποτυγχάνει σε όλους τους στόχους που θέτει.
Σε κάθε περίπτωση η ευκαιρία για τη χώρα περνάει μέσα από τις ελληνικές εκλογές».
Μάλιστα, όπως σημειώνει, το αίτημα για εκλογές δεν είναι μόνο της ΝΔ, αλλά της κοινωνία, «όταν το 92,4% των πολιτών δηλώνει απαισιόδοξο για το μέλλον της Ελλάδας με αυτήν την κυβέρνηση».
Ο ίδιος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι  καθυστέρησε να κλείσει την αξιολόγηση 16 μήνες και έφερε4ο Μνημόνιο με περικοπές μισθών και συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου.
«Οι Έλληνες έχουν «ματώσει» από τις φορομπηχτικές πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σε όλες τις μετρήσεις, πάνω από 8 στους 10 λένε πως η Συμφωνία ήταν πολύ αρνητική.
Το μόνο που θέλουμε να «ξορκίσουμε» είναι μια ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση η οποία βυθίζει τη χώρα στην παρακμή κάθε μέρα που παραμένει στην εξουσία», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται στην εξουσία ήδη 30 μήνες.
Περίπου όσο και η κυβέρνηση Σαμαρά.
Δείγματα γραφής έχουμε. Όλοι οι Έλληνες ξέρουν ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις και τις επενδύσεις και για αυτό είτε δεν τις εφαρμόζουν, είτε τις εμποδίζουν.
Και δεν έχει μείνει πια κανένας Έλληνας, ούτε ο πιο φανατικός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, που να μην παραδέχεται πως η κατάσταση σήμερα είναι χειρότερη σε σχέση με το 2014».
Κληθείς να απαντήσει από την εμπειρία του ως υπουργού Δημόσιας Τάξης, «αν η τρομοκρατία έχει τις ρίζες της στην άκρα Αριστερά όπως υποστήριξε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης» αναφέρει «αν ανατρέξετε στο πώς αυτοπροσδιορίζονται πολιτικά οι καταδικασμένοι για τρομοκρατικές ενέργειες στη χώρα μας, θα βρείτε την απάντηση».
Για την κόντρα Τόσκα- αστυνομικών, ο κ. Κικίλιας υποστηρίζει ότι «ο κ. Τόσκας είναι ο υπουργός που κριτικάρει δημόσια τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας».
Αναφορικά με την πρόταση της ΝΔ για εξεταστική για την υπόθεση του Noor-1 που απορρίφθηκε από την κυβέρνηση, τονίζει πως «η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για την πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης», ενώ για την πρόθεση της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την περίοδο «Βαρουφάκη» σημειώνει  «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι οι Έλληνες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια και θα την μάθουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης