Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η μείωση της φορολογίας και των δαπανών του κράτους η βάση του οικονομικού μας μοντέλου

Κικίλιας: Η μείωση της φορολογίας και των δαπανών του κράτους η βάση του οικονομικού μας μοντέλου
Ο Μητσοτάκης θα ανέβει στη ΔΕΘ με οδηγό την αλήθεια και με έναν αξιόπιστο πολιτικό λόγο είπε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι η μείωση της φορολογίας με την ταυτόχρονη μείωση των δαπανών του κράτους είναι η βάση του οικονομικού μοντέλου της ΝΔ διατύπωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
«Ο πρόεδρος της ΝΔ και ξέρει και μπορεί να το υλοποιήσει.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως πέρσι έτσι και φέτος, θα ανέβει στη ΔΕΘ, με οδηγό την αλήθεια και με έναν πολιτικό λόγο αξιόπιστο και υπεύθυνο» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας, ο οποίος υπογράμμισε πως Τσίπρας και κανονικότητα δεν πάνε μαζί.
«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί με κάθε τρόπο να σκεπάσει τον λογαριασμό της πολιτικής του, τον οποίο καλείται να πληρώσει η ελληνική οικογένεια, την ίδια στιγμή που έρχεται η 2η δόση φόρου εισοδήματος, ο ΕΦΚΑ, ο ΕΝΦΙΑ και προσαυξημένες εισφορές
6.000 ευρώ σε φόρους θα πληρώσει κάθε νοικοκυριό μόνο για το διάστημα από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2017» είπε ο κ.Κικίλιας.
«Πριν από 2 χρόνια ο κ. Τσίπρας είπε από το βήμα της ΔΕΘ ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, ενώ πέρσι υποσχέθηκε πως θα τον αντικαταστήσει με έναν άλλον πιο δίκαιο φόρο.
Όταν έρθει η ώρα των εκλογών, ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του, για την κοροϊδία που τόσο ακριβά έχει πληρώσει» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης