Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Ο Τσίπρας υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα για την Πυροσβεστική

Κικίλιας: Ο Τσίπρας υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα για την Πυροσβεστική
Η κυβέρνηση σιωπά 24 ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του κ.Τόσκα κατά των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος τόνισε ο κ.Κικίλιας
Να απαντήσει αν υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα για το πυροσβεστικό σώμα καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
«24 ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του κ. Τόσκα κατά των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, η Κυβέρνηση σιωπά.
Οι Έλληνες πυροσβέστες, σύγχρονοι ήρωες στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς ατομικά μέσα προστασίας και με πεπαλαιωμένο εξοπλισμό, σώζουν ζωές, προστατεύουν περιουσίες και το φυσικό πλούτο της χώρας.
Ο κ. Τόσκας, όμως, τους κατηγορεί για ανεπάρκεια!
Ο ίδιος υπήρξε υψηλόβαθμος στρατιωτικός, αλλά - όπως φαίνεται - δεν έμαθε ποτέ ότι την αποτυχία την αναλαμβάνει ο στρατηγός και δεν τη φορτώνει στους στρατιώτες του.
Καλούμε τον κ. Τσίπρα να απαντήσει: Υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα;» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ.Κικίλιας.
Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις του ο κ.Τόσκας είχε αναφέρει ότι η πυροσβεστική λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια με στρεβλό τρόπο καθώς χρησιμοποιήθηκε επί δεκαετίες ως κομματικός μηχανισμός, δεν είχε επιχειρησιακό σχεδιασμό και δεν γινόταν σοβαρή εκπαίδευση των στελεχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης