Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η κυβέρνηση δεν θέλει μείωση φόρων – Μισεί κοινωνικές ομάδες

Κικίλιας: Η κυβέρνηση δεν θέλει μείωση φόρων – Μισεί κοινωνικές ομάδες
Ο Τσίπρας ετοιμάζει μια κακοστημένη παράσταση στη ΔΕΘ τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί τη μείωση της φορολογίας διατύπωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση μισεί κοινωνικές ομάδες.
«Η κυβέρνηση δεν θέλει μείωση φόρων.
Έχει φέρει άγρια φορολόγηση, μισεί ταξικά κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες όπως τους δικηγόρους, τους μηχανικούς και τους επιχειρηματίες, τους ανθρώπους του μεροκάματου» υποστήριξε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι ετοιμάζει μια κακοστημένη παράσταση στη ΔΕΘ.
«Ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει μια κακοστημένη παράσταση στη ΔΕΘ, τη στιγμή που υπάρχει υστέρηση εσόδων από φόρους ύψους 600 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που το κράτος υπερφορολογεί» τόνισε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος αναφερόμενος στη δήλωση του Αλ. Φλαμπουράρη για το «πακέτο Juncker», υποστήριξε ότι αυτή «δίνει την απάντηση στο επικοινωνιακό show του κ.Τσίπρα, ο οποίος επισκέπτεται επιχειρήσεις».
«Έτσι θα κινηθεί η οικονομία» διερωτήθηκε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος έκανε λόγο για ανερμάτιστη και ανίκανη κυβέρνηση που κρατά πίσω τις παραγωγικές δυνάμεις της οικονομίας.
«Η ΝΔ και η κοινωνία δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση σε θέματα τάξης και ασφάλειας» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης