Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Τα στελέχη των ΕΔ γνωρίζουν ότι όσο πήραν αναδρομικά τόσο θα τους εξαγοράσει τα δάνεια ο Καμμένος

Κικίλιας: Τα στελέχη των ΕΔ γνωρίζουν ότι όσο πήραν αναδρομικά τόσο θα τους εξαγοράσει τα δάνεια ο Καμμένος
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ παρέθεσε μια σειρά δηλώσεων του κ.Καμμένου για τα αναδρομικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων
Βολές κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένου για τα όσα υποστήριξε σχετικά με την εξαγορά «κόκκινων δανείων» του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
«Στόχος μας είναι η αγορά του συνόλου των δανείων μέσω του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών αλλά και των ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων και η παροχή στα στελέχη της δυνατότητας εξαγοράς του δανείου αυτού με το ποσοστό το οποίο θα δινόταν προς τις εισπρακτικές εταιρείες.
Ήδη έχουμε ζητήσει μέσω των επιτελείων να καταθέσει το προσωπικό τα στεγαστικά δάνεια τα οποία του έχουν χορηγηθεί από τις τράπεζες» είπε ο κ. Καμμένος και διευκρίνισε ότι η πρωτοβουλία περιλαμβάνει και ακόμη και εξυπηρετούμενα καταναλωτικά δάνεια.
«Συλλέγοντας αυτά τα στοιχεία ετοιμάζουμε μια πρόταση για εξαγορά όλων των δανείων κόκκινων και πράσινων.
Εμείς θα ζητήσουμε την αγορά τους με την έκπτωση που μπορεί να υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις» σημείωσε ο κ. Καμμένος, στον οποίο απάντησε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο κ.Κικίλιας.
«Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων γνωρίζουν καλά, ότι όσο πήραν τρία χρόνια τα αναδρομικά που τους υπόσχεται ο κ. Καμμένος, άλλο τόσο θα τους εξαγοράσει και τα δάνεια» υπογράμμιε ο κ. Κικίλιας, ο οποίος παρέθεσε μια σειρά δηλώσεων του κ.Καμμένου για τα αναδρομικά των στελεχών.
Το tweet του κ.Κικίλια:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης