Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η κυβέρνηση θα πέσει εάν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν συμφωνήσουν για το Σκοπιανό

Κικίλιας: Η κυβέρνηση θα πέσει εάν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν συμφωνήσουν για το Σκοπιανό
Η ΝΔ δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός, θα πάω στο συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 4/2 είπε ο κ.Κικίλιας
Για μυστική διπλωματία και προσωπική κομματική ατζέντα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Κικίλιας υποστήριξε ότι θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Μακεδονικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 4/2, επισημαίνοντας ότι κάποιοι «δεν αφουγκράζονται την κοινωνία, δεν ακούν τις ευαισθησίες, την ψυχή του Έλληνα και το πατριωτικό του καθήκον το οποίο εξέφρασε».
«Αν κάποια πολιτικά κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν δική τους ατζέντα και μυστική διπλωματία, θέλουν να αγνοήσουν τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και να χαράξουν άλλη πολιτική, σε αυτό είναι σαφώς μόνοι τους.
Η κυβέρνηση δεν είναι ενιαία.
Άλλα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλα οι ΑΝΕΛ.
Εκτός αν ο κ. Πάνος Καμμένος κάνει άλλη μία πολιτική κυβίστηση και συμφωνήσει με τον κ. Κοτζιά σε αυτά που μυστικά διαπραγματεύονται.
Μυστική διπλωματία για την πατρίδα μας δεν μπορεί να γίνει.
Μπορεί να αντέχει ο Έλληνας τη φτώχεια, αλλά εκπτώσεις και παιχνίδια για την πατρίδα δεν ανέχεται.
Οι κύριοι της κυβέρνησης θα πάρουν ισχυρή απάντηση», είπε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος εκτίμησε πως η κυβέρνηση θα πέσει αν δεν συμφωνήσουν τα δύο κόμματα.
«Σε καμία των περιπτώσεων η ΝΔ και κανένα άλλο κόμμα δεν θα κάνει το δεκανίκι της» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας, αναφέροντας πως η θέση της ΝΔ για το Σκοπιανό εκφράζεται μέσω του προέδρου της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης