Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας για Σκοπιανό: Τσίπρας και Μπουτάρης να μαζευτούν και να συνέλθουν

Κικίλιας για Σκοπιανό: Τσίπρας και Μπουτάρης να μαζευτούν και να συνέλθουν
Η κυβέρνηση και ο κ.Μπουτάρης είναι σε αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία είπε ο κ. Κικίλιας
Να μαζευτούν και να συνέλθουν κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας με αφορμή τις εξελίξεις για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
«Ο κ. Μπουτάρης είναι ταλαιπωρημένος από το μεγάλο συλλαλητήριο και ο κ. Τσίπρας συγχυσμένος από τον «ετερόκλητο όχλο», όπως τον αποκάλεσε.
Τους λέω ένα πράγμα που λέει ο λαός: Να μαζευτούν και να συνέλθουν!» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Κικίλιας αναφερόμενος στην χθεσινή τοποθέτηση του κ.Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στις δηλώσεις Μπουτάρη για την αλλαγή του ονόματος στο αεροδρόμιο και στα ΚΤΕΛ της Θεσσαλονίκης.
«Η κυβέρνηση και ο κ. Μπουτάρης είναι σε αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία» είπε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος διερωτήθηκε αν ο κ. Μπουτάρης ξέρει πού είναι Δήμαρχος.
Όσον αφορά υπόθεση της Novartis ο κ.Κικίλιας τόνισε πως όταν η ΝΔ λέει «όλα στο φως χωρίς κουκούλες», αυτό δεν είναι απλώς μια φράση.
«Το λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και βοηθάει σε μια θεσμική καμπή που η κυβέρνηση διολισθαίνει στη λάσπη της σκανδαλολογίας.
Ποιο είναι το περιβάλλον;
Μια προανακρατική, δύο συλλαλητήρια και ένα εθνικό θέμα, το οποίο ο κ. Τσίπρας πίστευε πως θα το περάσει κάτω από το χάλι.
 Όταν είδαν το λαό να κατεβαίνει στο δρόμο, τους έπιασε πανικός», τόνισε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως κατήργησε κάθε έννοια διάκρισης εξουσιών, αλλά και το τεκμήριο της αθωότητας.
«Λειτούργησαν με πολλές αμφιβολίες και πολλά ερωτηματικά.
Η κυβέρνηση επιδιώκει να συρθούμε μέχρι τις εκλογές στη λάσπη» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης