Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Πολύ επικίνδυνος για τη Δημοκρατία ο δρόμος που ακολουθεί η κυβέρνηση σε θέματα δικαιοσύνης

Κικίλιας: Πολύ επικίνδυνος για τη Δημοκρατία ο δρόμος που ακολουθεί η κυβέρνηση σε θέματα δικαιοσύνης
Τα θέματα του αλυτρωτισμού των Σκοπίων, της τουρκικής προκλητικότητας και των τσάμηδων άνοιξαν επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με μυστική διπλωματία τόνισε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι είναι πολύ επικίνδυνος για τη Δημοκρατία ο δρόμος που ακολουθεί η κυβέρνηση σε θέματα δικαιοσύνης διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση και για τα εθνικά θέματα.
«Τα θέματα του αλυτρωτισμού των Σκοπίων, της τουρκικής προκλητικότητας και των τσάμηδων, άνοιξαν επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με μυστική διπλωματία, με λάθος χειρισμούς και ταυτόχρονα κουνώντας το δάχτυλο στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Την ίδια ώρα που είμαστε στριμωγμένοι στα εθνικά θέματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δηλώνει ότι αποκλιμακώνεται η ένταση στο Αιγαίο» είπε μιλώντας στο ΑΝΤ1 ο κ.Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για έλλειψη πρωτοβουλιών, απουσία ενημέρωσης και επιχείρηση διχασμού της αντιπολίτευσης.
«Συναίνεση με υποκριτικές, ψευδεπίγραφες και ψευτοπαληκαρίσιες δηλώσεις, δεν γίνεται» είπε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος ήταν αιχμηρός κατά της κυβέρνησης και για το θέμα της Novartis.
«Η κυβέρνηση μάς πηγαίνει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια με τη λογική των κουκουλοφόρων μαρτύρων που εάν ψευδομαρτυρήσουν δεν έχουν καμία ποινική ευθύνη, μπορεί μια επόμενη κυβέρνηση να εμφανίσει μάρτυρες με κουκούλες και να διώξει τους πολιτικούς της αντιπάλους, ή ακόμα και πολίτες» είπε ο κ.Κικίλιας, αναφέροντας πως «ο δρόμος που έχει ακολουθήσει στα θέματα Δικαιοσύνης η κυβέρνηση, είναι πολύ επικίνδυνος για το Κράτος Δικαίου και τη Δημοκρατία μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης