Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Εγκληματική η ολιγωρία και οι λάθος χειρισμοί της κυβέρνησης στην υπόθεση των Ελλήνων αξιωματικών

Κικίλιας (ΝΔ): Εγκληματική η ολιγωρία και οι λάθος χειρισμοί της κυβέρνησης στην υπόθεση των Ελλήνων αξιωματικών
θα έπρεπε να είχε γίνει αμέσως παράσταση στην αναπληρώτρια γραμματέα του ΝΑΤΟ που βρισκόταν στη χώρα μας τις ημέρες εκείνες
Για ολιγωρία και κακούς χειρισμούς στην υπόθεση των δύο ελλήνων αξιωματικών, κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ. Βασίλης Κικίλιας.
Όπως αναφέρει στη Real News, «θα έπρεπε να είχε γίνει αμέσως παράσταση στην αναπληρώτρια γραμματέα του ΝΑΤΟ που βρισκόταν στη χώρα μας τις ημέρες εκείνες και να μεταβεί αμέσως ο Ακόλουθος Αμύνης από την Άγκυρα στην Αδριανούπολη προκειμένου να παρέμβει και θα έπρεπε να να διοριστούν οι καλύτεροι δικηγόροι, ώστε να εκπροσωπήσουν τους δύο Έλληνες».
«Η άμεση αντίδραση θα έφερνε, ενδεχομένως και καλύτερα αποτελέσματα, ενώ τώρα συρόμαστε σε μια διαδικασία όπου κανείς δε ξέρει πόσο θα διαρκέσει και ποιο θα είναι το αποτέλεσμά της, την ίδια στιγμή που τα παιδιά μας παραμένουν κλεισμένα σε τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας», συμπλήρωσε ο β. Κικίλιας..
Υπογραμμίζει ωστόσο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, σε όλες τις μεγάλες εθνικές προκλήσεις, επέδειξαν θεσμική, εθνικά υπεύθυνη στάση, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μικραίνει ασφυκτικά τα όποια περιθώρια συνεννόησης, χρησιμοποιώντας δυστυχώς, και τα εθνικά θέματα για να πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους.
Σχολιάζοντας τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα και των «μπαχαλάκηδων» στα Εξάρχεια τόνισε πως «ο Αλέξης Τσίπρας τους δίνει πολιτική κάλυψη καθώς αποτελούσαν μέρος της εκλογικής του πελατείας όταν ήταν κόμμα διαμαρτυρίας του 3% και τώρα τους δίνει σήμα ανοχής στο να βανδαλίζουν και να τρομοκρατούν, καταστρέφοντας δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης