Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Δικαιώνεται η ΝΔ για το Σκοπιανό μετά τις δηλώσεις Zaev ότι δεν δέχεται ονομασία erga omnes

Κικίλιας: Δικαιώνεται η ΝΔ για το Σκοπιανό μετά τις δηλώσεις Zaev ότι δεν δέχεται ονομασία erga omnes
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν φυλακισμένοι στην Τουρκία διότι δεν έχει αποτέλεσμα η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης τόνισε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι η ΝΔ δικαιώνεται για τη στάση που τήρησε όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Zoran Zaev ότι δεν δέχεται αλλαγή στο Σύνταγμα ούτε ονομασία erga omnes.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κικίλιας επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της τόσο στο Σκοπιανό όσο και για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.
«Η κυβέρνηση έχει όλα τα θέματα ανοιχτά ενώ έδειξε ανευθυνότητα και ασυνεννοησία στα θέματα εξωτερικής πολιτικής» είπε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος σχετικά με το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών υποστήριξε ότι «παραμένουν φυλακισμένοι γιατί δεν έχει αποτέλεσμα η εξωτερική και διπλωματική πολιτική της κυβέρνησης».
Όσον αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ.Κικίλιας κατηγόρησε την κυβέρνηση καθώς πανηγύριζε για μια διαφορετική ατζέντα, αλλά η πραγματικότητα τη διαψεύδει.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης