Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Ο Τσίπρας έχει οδηγήσει την χώρα σε αδιέξοδο – ΣΥΡΙΖΑ και κανονικότητα δεν υπάρχει

Κικίλιας: Ο Τσίπρας έχει οδηγήσει την χώρα σε αδιέξοδο – ΣΥΡΙΖΑ και κανονικότητα δεν υπάρχει
Η ΝΔ θα εφαρμόσει πάση θυσία τη μείωση της φορολογίας φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, του ΕΝΦΙΑ και των εισφορών είπε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει οδηγήσει την χώρα σε αδιέξοδο διατύπωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε ότι ΣΥΡΙΖΑ και κανονικότητα δεν υπάρχει.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας υπογράμμισε πως η ΝΔ θα εφαρμόσει πάση θυσία τη μείωση της φορολογίας στα φυσικά πρόσωπα και στις επιχειρήσεις, στον ΕΝΦΙΑ και στις ασφαλιστικές εισφορές.
«ΣΥΡΙΖΑ και κανονικότητα δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρχει.
Χθες στη Βουλή, φάνηκε ευκρινώς η διαφορά των πολιτικών ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα και αυτών που θέλουν να φύγει η χώρα από τη μιζέρια και τη μελαγχολία και να πάει σε μια επόμενη εποχή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να υπερφορολογήσει και να διαλύσει τη μεσαία τάξη.
Η ΝΔ θέλει να ξαναστήσει τη μεσαία τάξη της χώρας, τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας και να τη βοηθήσει να ευημερήσει.
Η ΝΔ θα εφαρμόσει πάση θυσία τη μείωση της φορολογίας και θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, τη φορολογία των επιχειρήσεων από το 29% στο 20%, ση φορολογία των φυσικών προσώπων και τις εισφορές.
«Αυτή είναι η πολιτική μας.
Φέρνει νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας, αντί των επιδομάτων της ντροπής που θέλει να μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κομματική του πελατεία, ενάντια στην πλειοψηφία της κοινωνίας.
Στην Ελλάδα πρέπει να έρθουν μικρές, μεσαίες και μεγάλες επενδύσεις, τις οποίες όμως φρενάρει με κάθε τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος εκτίμησε πως η χώρα θα πάει σε πρόωρες εκλογές.
«Για πρώτη φορά χθες ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν τις απέκλεισε, αλλά ουσιαστικά παραδέχθηκε τα δεσμά που έχει επιβάλει στη χώρα μετά το τέλος της μνημονιακής συμφωνίας, μετά το τέλος της χρηματοδότησης.
Ο κ. Τσίπρας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο τη χώρα και μας οδηγεί με αβεβαιότητα σε μια πολύ δύσκολη εποχή.
Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο έχουν την αποκλειστική ευθύνη για όσα έχουν συμβεί.
Και σα να μην έφταναν η οικονομική και η προσφυγική κρίση, άνοιξαν και τα εθνικά θέματα και έτσι όπως διαπραγματεύονται, τουλάχιστον ερασιτεχνικά, δημιουργούν πρόβλημα στη στρατηγική και τα συμφέροντα της χώρας» υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης