Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η κυβέρνηση προσομοιάζει όλο και περισσότερο σε απολυταρχικό καθεστώς

Κικίλιας: Η κυβέρνηση προσομοιάζει όλο και περισσότερο σε απολυταρχικό καθεστώς
ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν σέβονται τη διάκριση των εξουσιών υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Επίθεση στην κυβέρνηση ότι προσομοιάζει όλο και περισσότερο σε απολυταρχικό καθεστώς εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κίκιλιας, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ ότι δεν σέβονται τη διάκριση των εξουσιών και την ελευθερία του Τύπου.
«Η κυβέρνηση δείχνει ανοχή στην ανομία, προσφέρει πολιτική κάλυψη στον Ρουβίκωνα και με τη διαχείριση που έκανε στο προσφυγικό πήγε να τινάξει όλη την Ευρώπη στον αέρα» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κικίλιας, ο οποίος αναφερόμενος στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, είπε ότι «το περιστατικό του λυντσαρίσματος είναι τραγικό».
«Πρέπει να κατανοήσει κανείς την αγωνία των οικογενειών που ζουν στην απόλυτη ανασφάλεια.
Επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει χαθεί η μπάλα στον τομέα της ασφάλειας.
Έχουμε σειρά τραγικών περιστατικών, τις πλημμύρες στη Μάνδρα, τις φωτιές στο Μάτι, και από την κυβέρνηση γίνονται προσπάθειες απόκρυψης» είπε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συλλήψεις των δημοσιογράφων της εφημερίδας Φιλελεύθερος.
«Έχουμε εκδηλώσεις απολυταρχικού καθεστώτος, όπως είδαμε με τις συλλήψεις των δημοσιογράφων της εφημερίδας "Φιλελεύθερος".
Σε θέματα βασικά για τη δημοκρατία μας υπάρχει τεράστια υποχώρηση.
Επικρατεί μπάχαλο, αύξηση της εγκληματικότητας, υπάρχει ανοχή στην τρομοκρατία και στον Ρουβίκωνα, υπάρχουν σύνδεσμοι και υπόγειες διαδρομές μεταξύ Κορυδαλλού και Εξαρχείων. Όταν μία αναρχική ομάδα παραβαίνει το νόμο κατά συρροή και κάνει ό,τι θέλει, έχουμε μια κυβέρνηση που δίνει πολιτική κάλυψη σε αυτές τις ακτιβίστικες ενέργειες» υπογράμμισε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης