Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Ο Τσίπρας εργαλειοποιεί τη Δικαιοσύνη και τσαλακώνει το Σύνταγμα

Κικίλιας: Ο Τσίπρας εργαλειοποιεί τη Δικαιοσύνη και τσαλακώνει το Σύνταγμα
Προπέτασμα καπνού η Συνταγματική Αναθεώρηση που φέρνει ο Τσίπρας τόνισε ο κ.Κικίλιας
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι εργαλειοποιεί τη Δικαιοσύνη και τσαλακώνει το Σύνταγμα, ευτελίζοντας τη συνταγματική αναθεώρηση, χρησιμοποιώντας τη δικαστική εξουσία, την Εκκλησία, τα δημοψηφίσματα, προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί κομματικά εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του «Alpha» ο κ.Κικίλιας επεσήμανε πως «αυτός είναι ένας τρόπος να μην οδηγηθεί πουθενά η διαδικασία και να πάμε προεκλογικά σε πόλωση, σε μια προσπάθεια του κ. Τσίπρα να μαζέψει τα ποσοστά του, να συσπειρώσει τον κόσμο του και να χάσει αξιοπρεπώς».
«Η συνταγματική αναθεώρηση όπως τη φέρνει ο κ. Τσίπρας είναι ένα προπέτασμα καπνού.
Είναι πάγια τακτική του τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Προσπαθεί να αλλάζει την ατζέντα για να ξεχνούν οι φτωχοποιημένοι συμπολίτες μας τα πραγματικά προβλήματα:
Έχει υπερφορολογήσει αγρίως τους πάντες, έχει υπογράψει δύο μνημόνια, έχει δεσμεύσει τη χώρα με πλεονάσματα μέχρι το 2060, έχει εκχωρήσει όλη τη δημόσια περιουσία στο υπερταμείο, έχει "ψήσει το ψάρι" στα χείλη των Ελλήνων» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.
«Τι είναι το υπερπλεόνασμα για το οποίο μάς μιλάει;
Είναι οι δημόσιες επενδύσεις που δεν έχουν γίνει, το κομμάτι που μας αναλογεί από τις ευρωπαϊκές επενδύσεις που δεν έχουν γίνει, και η μη επιστροφή των φόρων στους πολίτες και των χρεών προς τον ιδιωτικό τομέα» ανέφερε ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας ότι «είναι όλα φτιασιδωμένα για να εξυπηρετεί το προσωπικό πολιτικό του συμφέρον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης