Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Πινόκιο ο Τσακαλώτος – Μας κουνά χωρίς ντροπή το δάκτυλο στη Βουλή

Κικίλιας: Πινόκιο ο Τσακαλώτος – Μας κουνά χωρίς ντροπή το δάκτυλο στη Βουλή
Προεκλογικά και ενόψει της κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δώσει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει είπε ο κ.Κικίλιας
Πινόκιο χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι ντροπή «να μας κουνά χωρίς ντροπή το δάκτυλο στη Βουλή».
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας υποστήριξε ότι ο κ.Τσακαλώτος είχε πει ότι θα παραιτηθεί αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από τις 9.000 ευρώ.
«Χωρίς ντροπή μάς κουνάει το δάχτυλο στη Βουλή.
Προεκλογικά και ενόψει της κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δώσει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει, μήπως και "τσιμπήσει" κανένας Έλληνας και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ.Κικίλιας.
Αναφερόμενος στις σημερινές τροπολογίες στη Βουλή, ο κ. Κικίλιας είπε πως οτιδήποτε θα μπορέσει να ελαφρύνει το βάρος στις πλάτες των πολιτών, η Νέα Δημοκρατία θα το σταθμίσει και θα το ψηφίσει, προσθέτοντας πως το 2014 η κυβέρνηση Σαμαρά είχε εξαγγείλει μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ οριζόντια σε όλους τους πολίτες, ενώ τώρα η κυβέρνηση μιλά για ακίνητες περιουσίες κάτω των 60.000 ευρώ.
«Έχουμε χάσει 5 χρόνια, στα οποία έκλεισαν τις τράπεζες, "έγδαραν" τον κόσμο με 21 μειώσεις συντάξεων, ξεζούμισαν και τελείωσαν τη μεσαία τάξη.
Και έρχεται ο Πινόκιο κ. Τσακαλώτος, ο οποίος είχε πει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει, μήπως και "τσιμπήσει" κανένας Έλληνας και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
Στα 2,5 χρόνια της κυβέρνησης Σαμαρά, ήρθαν σημαντικά μέτρα ελάφρυνσης των Ελλήνων: Μείωση του ΦΠΑ, μείωση του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, μείωση των εισφορών, προστασία των δανειοληπτών.
Ο κ. Τσίπρας δεν ψήφισε ούτε ένα από αυτά τα μέτρα» είπε ο κ.Κικίλιας, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ως έναν στυγνό υποκριτή, ο οποίος - όπως είπε- «ήθελε να υφαρπάξει την εξουσία, προκειμένου να εφαρμόσει τα πιο σκληρά μέτρα που έχουν εφαρμοστεί: Να εκχωρήσει τη δημόσια περιουσία στους δανειστές, να δώσει τις τράπεζες, να δώσει τη Μακεδονία, να τα δώσει όλα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης