Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Η βία είναι η μαμή της εκτροπής - Δικαιολογία στην αδράνεια δεν υπάρχει

Κικίλιας (ΝΔ): Η βία είναι η μαμή της εκτροπής - Δικαιολογία στην αδράνεια δεν υπάρχει
«Aπαιτείται η οικοδόμηση ενός μίνιμουμ συναίνεσης και ενός μάξιμουμ αρχών, αξιών και ευπρεπούς πολιτικού λόγου», τονίζει ο Β. Κικίλιας
«Δικαιολογία στην αδράνεια δεν υπάρχει.
Ο φαύλος κύκλος του τρόμου πρέπει να σταματήσει» αναφέρει σε άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Όπως σημειώνει, οι ευρισκόμενοι σε θέση ευθύνης οφείλουν να παρέμβουν άμεσα και δραστικά» και «η συντεταγμένη πολιτεία χρειάζεται να λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, ώστε να προστατεύσει τις ζωές των πολιτών και τη δημοκρατική ομαλότητα».
Κατά τον ίδιο, «εκ του αποτελέσματος, αυτά μόνο επαρκή δεν είναι στις μέρες μας».
Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ εκτιμά ότι «τα χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα και ολισθηρά» και σημειώνει πως «εξαιτίας του νόμου Παρασκευόπουλου χιλιάδες κακοποιοί διέβησαν την κερκόπορτα και βρίσκονται ελεύθεροι.
Οι φυλακές ασφαλείας τύπου Γ΄ καταργήθηκαν.
Ικανοί αξιωματικοί, με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ το 2014 στη σύλληψη Μαζιώτη – Ξηρού – Σταμπούλου, ξηλώθηκαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία».   
Όπως σημειώνει, « είναι εμφανές ότι αναβιώνει επί τα χείρω το άρρωστο πολιτικό κλίμα που επικρατούσε  πριν από την εξάρθρωση της 17Ν και του ΕΛΑ.
Η πολιτική πρακτική του  "σπιλώστε και στοχοποιήστε" τους απέναντι είναι το πιστόλι των ακραίων της πολιτικής» και «έχουν στρώσει «το ιδεολογικοπολιτικό χαλί για την "καλή" και την "κακή" βία, τις ύβρεις, τα γιαούρτια, τους προπηλακισμούς, τις μολότοφ και τέλος την τυφλή τρομοκρατική βία».
«Οι σύγχρονοι τρομοκράτες οργανώνουν το νέο αντάρτικο πόλεων σε γιάφκες, "κοινωνικούς χώρους" , συλλογικότητες, αλλά και μέσα από τις φυλακές, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε ένα άντρο όσμωσης ποινικών και τρομοκρατών», επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ.
Τέλος, ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει ότι «απαιτείται η οικοδόμηση ενός μίνιμουμ συναίνεσης και ενός μάξιμουμ αρχών, αξιών και ευπρεπούς πολιτικού λόγου».
«Στο τέλος της ημέρας , από την ικανότητα και τη δυνατότητα να προφυλάξουμε τη δημοκρατία μας θα κριθούμε όλοι και μάλιστα αυστηρά», καταλήγει ο κ. Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης