Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Ο Τσίπρας "θα πληρώσει" γιατί υποτίμησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων

Κικίλιας (ΝΔ): Ο Τσίπρας
«Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται τα θέματα τάξης και ασφάλειας», αναφέρει ο Β. Κικίλιας
«Όποτε και να γίνουν εκλογές ο Α.Τσίπρας "θα πληρώσει" γιατί υποτίμησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων», τονίζει στη Real News ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά  και την κυβερνητική πολιτική στα εθνικά θέματα.
Κάνοντας αναφορά στις σχέσεις με την Τουρκία και στο πώς διαμορφώνονται οι ισορροπίες στην περιοχή μας μετά την απόφαση των ΗΠΑ να αποχωρήσουν από τη Συρία, αναφέρει ότι οι σχέσεις των χωρών διέπονται από ισχύ και συμφέρον, ενώ θεωρεί αναγκαίο η χώρα να δομήσει σχέσεις με στρατηγικό βάθος.
Αναφορικά με τις δηλώσεις του Π. Καμμένου, ο κ. Κικίλιας ξεκαθαρίζει ότι «οι πολιτικοί προϊστάμενοι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πρέπει να λένε λίγα και να κάνουν πολλά, αντί να λένε πολλά και να κάνουν λίγα».
Για τη δέσμευση του Κυρ. Μητσοτάκη για 2000 ευρώ για κάθε νεογέννητο παιδί, σημειώνει ότι «η στήριξη της Ν.Δ. στα ζευγάρια που αποφασίζουν να δημιουργήσουν οικογένεια, βρίσκεται στην καρδιά της ανάταξης της κοινωνίας και της συνέχειας του έθνους μας».  
Τέλος, σχολιάζοντας τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις, ο κ. Κικίλιας επαναλαμβάνει ότι «δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται τα θέματα τάξης και ασφάλειας», κάτι που κατά τον ίδιο «επιβεβαιώνεται εκ του αποτελέσματος».
Όπως τονίζει «στη δική μας διακυβέρνηση, όπου είχα την τιμή να προΐσταμαι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνελήφθησαν οι Μαζιώτης-Ξηρός-Σταμπούλος και, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 2014 είχαμε τη χαμηλότερη εγκληματικότητα της τελευταίας δεκαετίας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης