Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Οι κινήσεις Πολάκη γίνονται με τις ευλογίες του Μαξίμου

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Οι κινήσεις Πολάκη γίνονται με τις ευλογίες του Μαξίμου
Να διερευνηθούν τα δάνεια όλων, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το συγκεκριμένο δάνειο του κ.Πολάκη είπε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι οι κινήσεις του Π. Πολάκη γίνονται με τις ευλογίες του Μαξίμου διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, τονίζοντας ότι όλα όσα βγαίνουν στο φως πρέπει να διαλευκανθούν.
«Κάθετι που βγαίνει στο φως πρέπει να διαλευκανθεί.
Ένας απλός Έλληνας πολίτης καταλαβαίνει ότι δεν παίρνει έτσι εύκολα ένα καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ βάζοντας δεύτερη υποθήκη το ίδιο σπίτι» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 η κα.Ασημακοπούλου, η οποία τάχθηκε υπέρ του να διερευνηθεί το πώς έγινε η ηχογράφηση.
«Ένας από τους δύο πρέπει να ηχογράφησε τη συνομιλία.
Ποιος το έκανε;
Ο Στουρνάρας;
Εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο με εμένα υπουργό, νομίζετε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα με κρατούσε;» είπε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία έκανε λόγο για ηθική κατρακύλα της κυβέρνησης κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι υιοθετεί το επίπεδο ήθους και ύφους του Παύλου Πολάκη.
«Να διερευνηθούν τα δάνεια όλων, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το συγκεκριμένο δάνειο του κ. Πολάκη που ήρθε στην επιφάνεια» είπε η κα.Ασημακοπούλου, η οποία κληθείσα να σχολιάσει τον πρόσφατο ανασχηματισμό, υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία με ευκαιριακές συγκυρίες», αναφέροντας ότι «δε σηματοδοτεί τίποτα για κανέναν ο ανασχηματισμός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης