Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Πολιτικός κανίβαλος ο Πολάκης – Εμφανής ο πανικός της κυβέρνησης ενόψει των εκλογών

Κικίλιας: Πολιτικός κανίβαλος ο Πολάκης – Εμφανής ο πανικός της κυβέρνησης ενόψει των εκλογών
Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ψήφος, δεν μπορεί να υπάρξει χαλαρή ψήφος είπε ο κ.Κικίλιας
Πολιτικό κανίβαλο χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Π. Πολάκη ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας ενόψει της κατάθεσης πρότασης μομφής της ΝΔ κατά του κ.Πολάκη.
«Ο Πολάκης είναι πολιτικός κανίβαλος και πήγε να κανιβαλίσει τον Κυμπουρόπουλο και είναι ντροπή!
Γι' αυτό θα πάμε στη Βουλή, γι' αυτό το παιδί που είναι παλικάρι και αγωνιστής.
Χαλάλι να κάνουμε πρόταση μομφής κατά του Πολάκη και του Τσίπρα που ταύτισε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Πολάκη» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε ότι ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων της 26ης Μαΐου είναι εμφανής ο πανικός της κυβέρνησης.
«Είπαν ψέματα για τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν, είπαν ψέματα για τα δάνεια που θα διέγραφαν από τις τράπεζες, είπαν ψέματα για τους πλειστηριασμούς, είπαν ψέματα για τη σεισάχθεια, συναγελάζονται και αγκαλιάζουν την επιχειρηματική νομενκλατούρα και ντηλάρουν με όλους.
Και έρχονται στο παρά πέντε, φέρνοντας μπουρδουκλωμένες τις 120 δόσεις - μακάρι να έρθουν και να αφορούν όλο τον ελληνικό λαό - να μας πουν ότι όλοι οι άλλοι ήταν κακοί και ανάλγητοι και αυτοί είναι οι καλοί.
Όσον αφορά τη Μάνδρα και το Μάτι, μας λένε απλά ότι φταίνε οι προηγούμενοι» τόνισε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος κάλεσε τους Έλληνες ψηφοφόρους να μην πάνε σε χαλαρή ψήφο.
«Δυστυχώς κάναμε τις επιλογές μας το 2015 και τώρα θα δοθεί η ευκαιρία να τις διορθώσουμε στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές.
Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος, δεν μπορεί να υπάρξει χαλαρή ψήφος.
Πρέπει να στείλουμε δυνατό μήνυμα από όλη τη χώρα.
Για τη Μακεδονία, για τις φυσικές καταστροφές που δε μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν, για την αναλγησία τους, για τη διάλυση της μεσαίας τάξης, για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται σε έναν αγωνιστή της ζωής, τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
Έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα.
Ο κόσμος είναι ώριμος και έτοιμος, αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί, να αφήσει πίσω τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατηγορώντας την ότι «έδωσε τη Μακεδονία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης