Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος (υπ.Εσωτερικών): Κανένα σχέδιο για μείωση μισθών ή συντάξεων στο Δημόσιο

Θεοδωρικάκος (υπ.Εσωτερικών): Κανένα σχέδιο για μείωση μισθών ή συντάξεων στο Δημόσιο
Κανένας λόγος για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, έχουμε πανίσχυρη εντολή τετραετίας είπε ο κ.Θεοδωρικάκος
Διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για μείωση των μισθών ή των συντάξεων στο Δημόσιο παρείχε ο υπουργός Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει να ασκεί αντιπολίτευση στηριζόμενος σε ψέματα.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε και στη σεναριολογία περί πρόωρων εκλογών, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει μια πανίσχυρη εντολή τετραετίας από τον ελληνικό λαό, έχει αντιμετωπίσει δύο κρίσεις με επιτυχία, έχει ενώσει τους Έλληνες.
Πιστεύω ότι έχουμε όλη τη δύναμη, το σχέδιο, τη δυνατότητα να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση που κορωνοϊού και αυτό δεν προϋποθέτει εκλογές» υποστήριξε ο κ.Θεοδωρικάκος, αναφέροντας σχετικά με τον ανασχηματισμό, πως αυτό είναι «αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού».
Αναφερόμενος στις ρυθμίσεις για τα τραπεζοκαθίσματα, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι είναι μια διάταξη η οποία κατατίθεται σήμερα.
«Στοχεύει στην στήριξη των θέσεων εργασίας, γιατί δίνει τη δυνατότητα στους καταστηματάρχες να αξιοποιήσουν το διπλάσιο χώρο για τραπεζοκαθίσματα και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν, δίνεται η δυνατότητα στις οικονομικές επιτροπές των δήμων να μειώσουν έως και 50% τα δημοτικά τέλη.
Θα υπάρχουν αποστάσεις τουλάχιστον 1,5 μέτρου για άτομα με αναπηρία ή προβλήματα όρασης.
Σε διαφορετική περίπτωση, οποιαδήποτε αυθαιρεσία θα ελεγχθεί και θα υπάρξουν πρόστιμα και αφαιρέσεις αδειών» είπε ο κ.Θεοδωρικάκος
Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δίνουν τεράστιο προβάδισμα στη ΝΔ, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι «ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χτίσει μια στέρεη πολιτική κυριαρχία σε τρεις φάσεις».
«Πρώτον όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση έχοντας αποδείξει ότι ήταν απόλυτα έτοιμος.
Δεύτερον όταν αντιμετώπισε με αποφασιστικό τρόπο την ασύμμετρη απειλή στον Έβρο και τα νησιά και η τρίτη φάση είναι αυτή της πανδημίας, στην οποία έβαλε πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη ζωή» είπε ο κ.Θεοδωρικάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης