Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ): Επιμένουμε στη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα

Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ): Επιμένουμε στη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα
Αν και ο προϋπολογισμός προβλέπει αύξηση 4% για το 2022, αφήνει πίσω το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας είπε η κα.Αχτσιόγλου
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα διατύπωσε η βουλευτής Επικρατείας, Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2022.
«Είναι δραματικές οι αυξήσεις.
Έχουν ξεκινήσει από την ενέργεια, αλλά απλώνονται σε όλα τα βασικά είδη διαβίωσης και διατροφής.
Εμείς επιμένουμε στη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα.
Αν γίνουν μειώσεις στο κατώτερο επίπεδο της ΕΕ για την περίοδο της έξαρσης, θα συνεπαγόταν μεγάλη ελάφρυνση και στους εργαζόμενους και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις» υποστήριξε μιλώντας στο Real Fm η κα.Αχτσιόγλου, η οποία τόνισε ότι υπάρχει περιθώριο ως προς τον δημοσιονομικό χώρο.
«Ο προϋπολογισμός παρότι προβλέπει ανάπτυξη 4% για το 2022, αφήνει πίσω του το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας» είπε η κα.Αχτσιόγλου.
Ερωτηθείσα για την έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα, η κα.Αχτσιόγλου είπε πως «δείχνει μια συνολικά αποτυχημένη στρατηγική και κυρίως μια εγκληματική ανευθυνότητα», ενώ αναφερόμενη στις αποκαλύψεις για το Στάθη Παναγιωτόπουλο, είπε πως «αυτό δεν είναι πορνογραφία, αυτό είναι κακοποίηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης