Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές – Δεν μας απασχολεί κανένας εκλογικός νόμος

Οικονόμου: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές – Δεν μας απασχολεί κανένας εκλογικός νόμος
Σοβαρή ευρωπαϊκή κρίση η ενεργειακή κρίση, πήραμε στοχευμένα μέτρα είπε ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και πως την κυβέρνηση δεν την απασχολεί κανένας εκλογικός νόμος διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, ο οποίος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, υποστήριξε πως η περίοδος που διανύουμε, είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους.
«Η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, και ιδίως για τους οικονομικά αδύναμους.
Η κυβέρνηση είδε το πρόβλημα και ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεδιπλώνει ένα σχέδιο που παρόλο που δεν εξαφανίζει το πρόβλημα, το απαλύνει.
Ο πρωθυπουργός ανέλαβε πρωτοβουλίες και αγωνίζεται για δομικές λύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Πέτυχε ρητή αναφορά στα συμπεράσματα του προηγουμένου συμβουλίου και προφανώς θα επανέλθει στο επόμενο συμβούλιο» υποστήριξε ο κ.Οικονόμου, τονίζοντας ότι η κρίση αφορά όλα τα νοικοκυριά, κυρίως τα ευάλωτα, και καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει μόνη της, γι αυτό απαιτείται μια ευρωπαϊκή απάντηση.
«Είναι αυταπόδεικτες οι κερδοσκοπικές τάσεις και γι’ αυτό χρειάζονται παρεμβάσεις ώστε να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα οι τιμές στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο» επισήμανε ο κ.Οικονόμου, αναφέροντας πως σε εθνικό επίπεδο έχουν ληφθεί μέτρα που ξεπερνούν τα 3,7 δισ. ευρώ ευρώ για την ανακούφιση των πολιτών.

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ

Επιπλέον, ο κ.Οικονόμου εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι συνεχίζει την προπαγάνδα και ότι αρέσκεται να δημιουργεί μύθους.
«Ένας ένας από τους μύθος της Κουμουνδούρου είναι ότι η κυβέρνηση ανέχεται την αισχροκέρδεια» υποστήριξε ο κ.Οικονόμου, τονίζοντας ότι ο κ.Τσίπρας «θέλει να φέρει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού για να δημιουργήσει ξανά συνθήκες 2015.
Υποτάσσει το εθνικό συμφέρον στο κομματικό του όφελος.
Όμως, οι πολίτες έχουν γνώση και βιώματα από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλάξαμε σελίδα και δεν μας αξίζει να αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης