Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Στις πυρόπληκτες περιοχές του Ρεθύμνου περιόδευσε κλιμάκιο υπό τον Σπυρόπουλο - Δηλώσεις

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Στις πυρόπληκτες περιοχές του Ρεθύμνου περιόδευσε κλιμάκιο υπό τον Σπυρόπουλο -  Δηλώσεις
Στο Ρέθυμνο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Σχετικά Άρθρα

Τις πυρόπληκτες περιοχές του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο επισκέφτηκε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου που περιόδευσε σε οικισμούς και χωριά.
"Βρεθήκαμε στην περιοχή και διαπιστώσαμε το μέγεθος της καταστροφής. Είδαμε τις χιλιάδες εκτάσεις που έχουν καεί, τις περιουσίες που έχουν καταστραφεί και ζητάμε άμεσα από την πολιτεία και την κυβέρνηση να κάνουν ότι χρειάζεται για να αποζημιωθούν χωρίς καμία χρονοτριβή και καθόλου γραφειοκρατία οι πληγέντες. Ζητάμε να ενισχυθεί ο δήμος ο οποίος πρέπει να τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης", ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Σπυρόπουλος και σημείωσε ότι είναι αναγκαίο "όλες οι αρμόδιες αρχές να κάνουν όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν άμεσα, ώστε οι πολίτες να ελαφρυνθούν, δεδομένου ότι έγιναν στάχτη πάρα πολλές εκτάσεις που για πολλούς συμπολίτες μας αποτελούν την κύρια πηγή εισοδήματος τους. Έχουν καταστραφεί κι εμείς θα είμαστε δίπλα τους για να κάνουμε και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο όλα όσα χρειάζονται για να βοηθήσουμε στην επούλωση των πληγών τους".
Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου, Ιωάννη Ταταράκη, και τοπικούς φορείς στο χωριό Μέλαμπες. Ο κ. Σπυρόπουλος συζήτησε με τον δήμαρχο Αγίου Βασιλείου για την άμεση ανάγκη για αναβάθμιση του πυροσβεστικού κλιμακίου σε κλιμάκιο Δ΄ με τη δημιουργία νέων πυροσβεστικών σταθμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης