Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το σκωπτικό σχόλιο Μητσοτάκη για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι - Ανήγαγαν τον Πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος

Το σκωπτικό σχόλιο Μητσοτάκη για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι - Ανήγαγαν τον Πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος
Σε δηλώσεις του από το Μενίδι, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και τη στοχοποίηση δικαστών, δημοσιογράφων και τραπεζιτών
Σχετικά Άρθρα
Με τρεις λέξεις σχολίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, όπου στοχοποιούσε δικαστές, δημοσιογράφους και τραπεζίτες.
«Όπως στρώνεις, κοιμάσαι» σχολίασε με ιδιαίτερα σκωπτικό ύφος ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις από το Μενίδι, όπου περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες, υπογραμμίζοντας ότι κάποιοι στην αξιωματική αντιπολίτευση είχαν αναγάγει τον Πολακισμό σε κεντρικό γραμμή του κόμματος.
«Γι' αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον Πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος» σχολίασε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας, να εξακολουθούμε να μιλάμε για το μέλλον, να αποφεύγουμε την τοξικότητα, να σκύβουμε με σεβασμό και με κατανόηση -και ζητώ από όλα τα στελέχη μας αυτό να το κάνουν- απέναντι στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας».

Θα πορευθούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον
 
«Εμείς θα πορευτούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε την συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος προς τους πολίτες.
mitsotakis3.JPG
Αφού υπογράμμισε πως η κυβέρνηση της ΝΔ είναι μια βαθιά λαϊκή κυβέρνηση που στέκεται πρώτα και πάνω απ’ όλα κοντά στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της 4ετίας, σημειώνοντας ότι έτυχαν πολύ μεγάλες δυσκολίες, από το προσφυγικό, μια διαρκή ένταση με την Τουρκία, μια πανδημία, μια παγκόσμια ενεργειακή κρίση, μια κρίση ακρίβειας.
«Παρά ταύτα, ποτέ δεν αποκλίναμε από την κεντρική μας γραμμή. Υλοποιούμε το πρόγραμμά μας, προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο παρά τις δυσκολίες. Κρατάμε σταθερό το τιμόνι της χώρας σε αυτούς τους αντίξοους καιρούς. Στεκόμαστε πάντα κοντά στους πιο αδύναμους. Το κάναμε τις εποχές της πανδημίας, νομίζω το γνωρίζουν όλες και όλοι, όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Εάν δεν είχαμε σκύψει πάνω στο πρόβλημα, εάν δεν είχαμε στηρίξει επιχειρήσεις και εργαζόμενους, η ανεργία θα είχε εκτοξευθεί. Αντί γι’ αυτό, η ανεργία συνέχεια μειώνεται.
Το κάναμε και εξακολουθούμε να το κάνουμε κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης. Έχουμε παραπάνω από δύο εκατομμύρια αιτήσεις για το Market Pass, το οποίο θα σας δώσει 10% έκπτωση για όλες τις αγορές που θα κάνετε στο σούπερ μάρκετ για τους επόμενους έξι μήνες», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
mitsotakis_10.JPG
Τόνισε ότι η κυβέρνηση έμεινε συνεπής στις δεσμεύσεις της και μείωσε τους φόρους και τις εισφορές , έφερε μεγάλες επενδύσεις στον τόπο, δημιούργησε ανάπτυξη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα διλήμματα των εκλογών.
Όπως είπε, οι πολίτες «έχουν να συγκρίνουν τώρα μια τετραετία ΝΔ και να συγκρίνουν με την προηγούμενη τετραετία. Διότι οι ίδιοι οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα στα βράχια το 2015, οι ίδιοι οι οποίοι πρωταγωνίστησαν αρνητικά στην ανάπτυξη για τέσσερα χρόνια -τη χαμηλότερη ανάπτυξη στην Ευρώπη είχαμε από το 2015 ως το 2019, σήμερα έχουμε μία από τις υψηλότερες- οι ίδιοι οι οποίοι σας τσάκισαν στους φόρους, οι ίδιοι οι οποίοι άνοιξαν τα σύνορα και έκαναν την Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι», οι ίδιοι οι οποίοι αναζητούσαν γεωπολιτικούς συμμάχους στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, έρχονται πάλι να διεκδικήσουν τη ψήφο του Ελληνικού λαού».
Έκανε αναφορά στο σχέδιο για το μέλλον και την επόμενη 4ετία, λέγοντας ότι στις εκλογές που έρχονται, «θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει», ενώ στόχος είναι μια «αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για μία ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα».
Σημείωσε ότι για τις Αχαρνές και το Μενίδι, έχει υψηλούς στόχους για τα εκλογικά ποσοστά.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Ναό του Αγίου Βλασίου, όπου τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας και τον ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών του Ναού και στη συνέχεια το Λαογραφικό Μουσείο του Δήμου Αχαρνών.
Επίσης, περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.
mitsotakis2_3.JPG
Βρεττός (Δήμαρχος Αχαρνών): Τα τελευταία χρόνια, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, γίνονται δύο ντιπλημμυρικά έργα

Κατά την υποδοχή ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, ανέφερε ότι «στις Αχαρνές τα τελευταία χρόνια, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, γίνονται δύο τεράστια αντιπλημμυρικά έργα της τάξης πάνω από τα 120 εκατομμύρια ευρώ, διευθέτηση της Εσχατιάς και Καναπίτσας από το Υπουργείο Υποδομών.
Στο κέντρο των Αχαρνών γίνεται ένα αντιπλημμυρικό έργο και ξεκινάει αμέσως μετά κι ένα δεύτερο μέσα στο 2023, συνολικά 30 εκατομμυρίων ευρώ».
mitsotakis11.JPG
«Αξιότιμε Πρωθυπουργέ, μαζί έχουμε συνεργαστεί με τους συνεργάτες σας και τους Υπουργούς και έχουμε καταφέρει να φέρουμε χρηματοδοτήσεις πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ από το «Αντώνης Τρίτσης», έχουμε καταφέρει να πάρουμε πρόγραμμα από το Ταμείο Ανάκαμψης για να φτιάξουμε την (λεωφόρο) Καραμανλή, έχουμε καταφέρει να κάνουμε πάρα-πάρα πολλά», πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας ότι «το τελευταίο που καταφέρατε και μας εξασφαλίσατε -και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ- είναι η χρηματοδότηση για τον Άγιο Βλάση, τη μητρόπολη της πόλης μας. Να είστε καλά, γερός, δυνατός, επανεκλογή σίγουρα, με αυτοδύναμη κυβέρνηση στην πρώτη Κυριακή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης