Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Ο φιλελεύθερος Μητσοτάκης παρομοιάζει τους πολίτες με άλογα - Ταίζει σανό το ακροδεξιό ακροατήριο

Κασσελάκης: Ο φιλελεύθερος Μητσοτάκης παρομοιάζει τους πολίτες με άλογα - Ταίζει σανό το ακροδεξιό ακροατήριο
«Nτροπή του για τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί σε ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα» τονίζει κατά του πρωθυπουργού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ο τελευταίος δήλωσε ότι δεν πρέπει να «βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο», αναφορικά με το γάμο ομόφυλων ζευγαριών.
Απαντώντας στην εν λόγω δήλωση, με ανάρτησή του στο X, o κ. Κασσελάκης τονίζει πως «ο "φιλελεύθερος" Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις παρομοίασε χιλιάδες συμπολίτες του με άλογα!».
Ενώ σηκώνει τους τόνους της κριτικής του κατά του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας πως είναι «ντροπή του για τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί σε ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα.».
Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται κατά πόσο ο πρωθυπουργός είναι υπέρ της ισότητας στο γάμο, θέτοντας το ερώτημα για το κατά πόσο ο κ. Μητσοτάκης «θα ζητήσει κομματική πειθαρχία από τους βουλευτές του ή θα ταΐζει "σανό" το ακροδεξιό του ακροατήριο την ώρα που οι προοδευτικές δυνάμεις θα περνούν το νομοσχέδιο με την ψήφο των βουλευτών τους»

Ολόκληρη η δήλωση Κασσελάκη:



Ο «φιλελεύθερος» Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις παρομοίασε χιλιάδες συμπολίτες του με άλογα!
Η ισότητα είναι το «κάρο»;
Και η «σέλα» ποιος είναι;
Το νομοσχέδιο που δε φέρνει προς ψήφιση; Ή μήπως ο Βορίδης;
Ντροπή του για τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί σε ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα.
Τον καλώ να πει ξεκάθαρα:
-Είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας υπέρ της ισότητας στον γάμο (που σημαίνει de facto και τεκνοθεσία), ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
-Θα ζητήσει κομματική πειθαρχία από τους βουλευτές του ή θα ταΐζει «σανό» το ακροδεξιό του ακροατήριο την ώρα που οι προοδευτικές δυνάμεις θα περνούν το νομοσχέδιο με την ψήφο των βουλευτών τους;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης