Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις Βρυξέλλες ο Γεραπετρίτης στις 3-4/4 για τη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών του ΝΑΤΟ

Στις Βρυξέλλες ο Γεραπετρίτης στις 3-4/4 για τη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών του ΝΑΤΟ
Ο Γ.  Γεραπετρίτης θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Antony Blinken, με αφορμή την 75η επετείο ίδρυσης του ΝΑΤΟ
Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη 3/4 ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, προκειμένου να συμμετάσχει στη διήμερη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
Στην κορυφή της ημερήσιας διάταξης της αυριανής Συνεδρίασης είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ασφάλεια στη Νότια Γειτονία εν όψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον στις 9-11 Ιουλίου.
Στη συνέχεια, ο κ. Γεραπετρίτης θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Antony Blinken, επ’ αφορμή της 75ης επετείου ίδρυσης του ΝΑΤΟ.

Στην τελετή για τα 75 χρόνια του ΝΑΤΟ

Την Πέμπτη, 4 Απριλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παρευρεθεί σε ειδική τελετή για τη συμπλήρωση 75 ετών από την ίδρυση του ΝΑΤΟ και θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ουκρανίας, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών της Ουκρανίας, Dmytro Kuleba.
Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παραστεί στη Συνεδρίαση των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ με τους εταίρους του Ινδο-Ειρηνικού (Αυστραλίας, Ιαπωνίας, Νέας Ζηλανδίας και Νότιας Κορέας), παρουσία και του Ύπατου Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας και Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Josep Borrell.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης