Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλή: Πρόταση νόμου από τη Νίκη για τα «κόκκινα» δάνεια

Βουλή: Πρόταση νόμου από τη Νίκη για τα «κόκκινα» δάνεια
«Με την ψήφιση του νόμου θα μπορέσουν να σταματήσουν άμεσα χιλιάδες πλειστηριασμοί και να ανασάνουν οι αντίστοιχες οικογένειες»
Σχετικά Άρθρα
Πρόταση νόμου για τα «κόκκινα» δάνεια κατέθεσε στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα «Νίκη», σύμφωνα με την οποία «θα μπορούν οι δανειολήπτες να αγοράσουν το δάνειό τους από το fund στην τιμή που αυτό το αγόρασε, πλέον ενός νομίμου και προβλεπόμενου από την κοινοτική νομοθεσία κέρδους, ώστε να μην υπάρχουν ακυρότητες στην εξαγορά του δανείου».
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η πρόταση νόμου είναι απολύτως ρεαλιστική και ελεγμένη ώστε να αποτελεί μια υπεύθυνη και χωρίς λαϊκίστικους εντυπωσιασμούς πρόταση διεξόδου από αυτό το τόσο άδικο καθεστώς στο οποίο έχει περιέλθει μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού. Καλούμε τα κοινοβουλευτικά κόμματα να υποστηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία. Η ΝΙΚΗ δεν διεκδικεί την κηδεμονία αυτής της πρότασης και το μόνο ενδιαφέρον της είναι να μπει ένα τέρμα σε αυτό το κοινωνικό δράμα που βασανίζει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες».
«Με την ψήφιση του νόμου θα μπορέσουν να σταματήσουν άμεσα χιλιάδες πλειστηριασμοί και να ανασάνουν οι αντίστοιχες οικογένειες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης