Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Ηράκλειο για δεύτερη ημέρα Αυγενάκης και Πιερρακάκης - Οι συναντήσεις και οι επισκέψεις

Στο Ηράκλειο για δεύτερη ημέρα Αυγενάκης και Πιερρακάκης - Οι συναντήσεις και οι επισκέψεις
Θα ακολουθήσει η ίδρυση Αγροτικών Σχολείων σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Μακεδονία, ανέφερε ο Λ. Αυγενάκης
«Η εκπαίδευση αποτελεί το ισχυρότερο όπλο για τη νέα γενιά και αυτό ισχύει πρωτίστως για τον πρωτογενή τομέα», τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λ. Αυγενάκης, μετά από συναντήσεις που είχε μαζί με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κ. Πιερρακάκη, με εκπαιδευτικούς φορείς του Ηρακλείου.
Περιοδεύοντας για δεύτερη μέρα στο Ηράκλειο οι δύο υπουργοί είχαν συναντήσεις με στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Στ. Αρναουτάκη και με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Αλ. Καλοκαιρινό, με βασικό θέμα συζήτησης την καλύτερη λειτουργία των σχολικών υποδομών του νομού.
Τους δύο υπουργούς συνόδευαν στις συναντήσεις τους ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Μ. Σενετάκης και ο Βουλευτής, Κ. Κεφαλογιάννης.
Σε δηλώσεις του ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στη συνεργασία που υπάρχει με το υπουργείο Παιδείας για την επαναλειτουργία της Σχολής στη Μεσσαρά, επισημαίνοντας ότι εκεί θα δημιουργηθεί ο πρώτο Αγροτικό Σχολείο. Όπως ανέφερε, θα ακολουθήσει η ίδρυση ανάλογων Αγροτικών Σχολείων σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Μακεδονία.
Ακόμη, οι δυο υπουργοί επισκέφθηκαν το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο κέντρο του Ηρακλείου και συζήτησαν με πολίτες.
Το απόγευμα, στις 18:30, οι κ.κ. Πιερρακάκης, Αυγενάκης καθώς και ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος θα μιλήσουν, σε εκδήλωση με θέμα: «Οικονομία, παιδεία, αγροτική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης