Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Δεν μας πάει μπροστά ο Ανδρουλάκης, μακάρι να είναι υποψήφιος ο Χάρης Δούκας

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Δεν μας πάει μπροστά ο Ανδρουλάκης, μακάρι να είναι υποψήφιος ο Χάρης Δούκας
Με τον Κασσελάκη δεν έχουμε κάτι πολιτικό να συζητήσουμε λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Ν. Ανδρουλάκης δεν μας πάει μπροστά, δεν μπορεί να νικήσει τη ΝΔ λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος εκφράζει την ελπίδα να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος ο Χάρης Δούδκας.
Σε δηλώσεις του στο Action24, ο Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι παρότι υποστήριξε τον Νίκο Ανδρουλάκη στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, αυτή τη στιγμή εκτιμά ότι πρέπει να βρεθεί «πρωθυπουργίσιμο πρόσωπο» για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
«Ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης δεν είναι η επιλογή που θα μας πάει μπροστά και θα νικήσει τη Νέα Δημοκρατία.
Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ πρέπει να έχει στις διαδικασίες του δυνατά πρόσωπα.
Πρόσωπα που έχουν σχέση με την κοινωνία και να μπορούν να παίξουν ουσιαστικό ρόλο» υποστήριξε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος σχετικά με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για κοινές προτάσεις, είπε πως «δεν έχουμε κάτι πολιτικό να συζητήσουμε με τον κ.Κασσελάκη» καθώς «είναι ένα συνονθύλευμα απόψεων, το οποίο δεν ξέρεις τι λέει».
Όσον αφορά τους ενδεχόμενους υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι «πρέπει να το πουν, να μιλήσουν πολιτικά, να πουν ποιο είναι το σχέδιό τους για το ΠΑΣΟΚ και ποιο είναι το σχέδιό τους για τη διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης