Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Εύσημα Σκανδαλίδη σε Δούκα – Επαναλαμβάνει ο Γερουλάνος την ανάγκη αλλαγής ηγεσίας

ΠΑΣΟΚ: Εύσημα Σκανδαλίδη σε Δούκα – Επαναλαμβάνει ο Γερουλάνος την ανάγκη αλλαγής ηγεσίας
«Η επανεκκίνηση είναι εκλογή από τη βάση για να μπορέσει να έρθει ο κόσμος»
Σχετικά Άρθρα
Με ηχηρό το μήνυμα αμφισβήτησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από πολλά στελέχη, το ενδιαφέρον για τη λήψη των όποιων αποφάσεων στρέφεται στην επικείμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ συνεχίζονται οι αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος με στελέχη να εμμένουν στην ανάγκη να αρχίσουν οι διαδικασίες για την ηγεσία του κινήματος.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα καταθέσει την πρότασή του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στα τέλη Ιουνίου 2024, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η συζήτηση για την κεντροαριστερά για την οποία στελέχη των κομμάτων επισημαίνουν πως οι εσωκομματικές εξελίξεις θα καθορίσουν και τις θέσεις της Χαριλάου Τρικούπη.
«Θα προσπαθήσω η πρόταση στην Κεντρική Επιτροπή να είναι όσο γίνεται πιο ενωτική και να καλύψει όλα όσα συζητήσαμε. Να βάλουμε και την πολιτική και τα πρόσωπα στην κρίση του λαού της παράταξης», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Την ανάγκη να αλλάξει η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ο Παύλος Γερουλάνος: «Οι αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ είναι πρώτη προτεραιότητα για να ετοιμαστεί το κόμμα για εκλογές. Αυτό δεν έχει καιρό να το κάνει. Θα υπάρχει χρόνος για τις υποψηφιότητες, αλλά όποιος προτάσσει το όνομά του πάνω από τις εκλογές, δείχνει να μην καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα», δήλωσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
«Εντός του 2024 πρέπει να ολοκληρωθούν. Νομίζω ότι το φθινόπωρο είναι η καλύτερη προϋπόθεση», τόνισε σε τηλεφωνική παρέμβαση ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Για επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ που πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μιλούν ιστορικά στελέχη.
«Η επανεκκίνηση είναι εκλογή από τη βάση για να μπορέσει να έρθει ο κόσμος. Ο Χάρης Δούκας είναι ένα αξιόλογο στέλεχος που έχει και μια κατάκτηση και κέρδισε μία φορά τη δεξιά που τόσα χρόνια είναι αήττητη», είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης.
«Αυτό θα οδηγήσει μέσα από τη συζήτηση που θα γίνει την άλλη Κυριακή και τις αποφάσεις πλέον σε ξεκάθαρο οδικό χάρτη και ξεκάθαρες λύσεις και προτάσεις», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.
«Αυτό το οποίο δεν θέλει νομίζω πολίτης που πιστεύει πραγματικά στην κεντροαριστερά και στη δημοκρατική προοδευτική παράταξη, είναι οι απλές λογιστικές συγκολλήσεις και αλχημείες», είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης