Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Προς χαμηλό διμήνου ο Γενικός Δείκτης – Το γέμισμα του χάσματος και τα επόμενα κρίσιμα σημεία

Προς χαμηλό διμήνου ο Γενικός Δείκτης – Το γέμισμα του χάσματος και τα επόμενα κρίσιμα σημεία
O εκθετικός κινητός μέσος των 200 ημερών είναι στις 1.349 μονάδες και ο αντίστοιχος απλός στις 1.334 μονάδες
Σχετικά Άρθρα
Στις 1.399-1.396 μονάδες υπάρχει ένα μικρό χάσμα που μπορεί να «γεμίσει» και να μην έχει «εκκρεμότητες» τεχνικά ο Γενικός Δείκτης.
Σήμερα, αν και ξεκίνησαν ανοδικά οι ευρωπαϊκοί δείκτες, φαίνεται πως η μεταβλητότητα είναι αυξημένη και ο Γενικός Δείκτης δεν μπόρεσε να κρατηθεί σε θετικό έδαφος.
Αυτήν την ώρα υποχωρεί 0,21% και είναι στις 1.404 μονάδες ή σε χαμηλό 2 μηνών με το βλέμμα να είναι στα επόμενα τεχνικά σημεία. Από τη μία το γέμισμα του χάσματος είναι ένα σημείο που δίνουν οι αναλυτές.
Από την άλλη ο εκθετικός κινητός μέσος των 200 ημερών είναι στις 1.349 μονάδες και ο αντίστοιχος απλός στις 1.334 μονάδες, σημείο από το οποίο επίσης διέρχεται η μακροχρόνια πλαγιοανοδική γραμμή τάσης.
Μέχρι και αυτά τα σημεία δεν αλλάζει η μακροπρόθεσμη τάση της αγοράς.
Πολλοί θεωρούν τη διόρθωση φυσιολογική και σημειώνουν πως εδώ και πολλούς μήνες έχει να δώσει σημαντική διόρθωση. Μέχρι τώρα υπήρχαν μικρές διορθώσεις που ήταν περισσότερο ευκαιρία τοποθετήσεων παρά εκροές κεφαλαίων.
Η Beta ΑΧΕΠΕΥ σημείωνε στο εβδομαδιαίο της σχόλιο πως «θα αναμέναμε περαιτέρω διολίσθηση της αγοράς δεδομένης της έντασης των ρευστοποιήσεων της Παρασκευής και σταθεροποίηση της πέριξ των επιπέδων των 1400 μονάδων πριν την πρώτη ουσιαστική ανοδική αντίδραση.
Η ένταση των συναλλαγών θα δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το χαρακτήρα της αντίδρασης καθώς και τον ορίζοντα εκτόνωσης της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης