Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτές είναι οι 5 κορυφαίες τάσεις ευεξίας εμπνευσμένες από τη φύση

tags :
Αυτές είναι οι 5 κορυφαίες τάσεις ευεξίας εμπνευσμένες από τη φύση
Οι αναζητήσεις για «κολύμβηση σε άγρια νερά» έχουν σημειώσει αύξηση 130% τους τελευταίους 12 μήνες παγκοσμίως
Οι τάσεις υγείας και ευεξίας αποτελούν πλέον μεγάλο μέρος της ζωής, περισσότερο από ποτέ. Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και ένα κίνημα ευεξίας περιλαμβάνοντας από τις πρωινές μας συνήθειες μέχρι τον τρόπο που ταξιδεύει κανείς και ασκείτε.
Με περισσότερους ανθρώπους που αναζητούν ανοιχτούς, υπέροχους εξωτερικούς χώρους για ευεξία, τα δεδομένα δείχνουν μια τεράστια αύξηση στις αναζητήσεις γύρω από συγκεκριμένες δραστηριότητες.
H PaulCamper δημιούργησε μια λίστα με μερικές από τις τάσεις ευεξίας που αυξάνονται σε δημοτικότητα για το 2021.

Άγρια κολύμβηση

Οι αναζητήσεις για «κολύμβηση σε άγρια νερά» έχουν σημειώσει αύξηση 130% τους τελευταίους 12 μήνες παγκοσμίως. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι αναζητήσεις για «άγρια ​​κολύμβηση στη Σκωτία» έχουν αυξηθεί κατά 900%.
Αυτή η δημοφιλής τάση ευεξίας ενθαρρύνει να αξιοποιήσει κανείς στο έπακρο τις πισίνες που προσφέρει η φύση, όπως λίμνες, ποτάμια γλυκού νερού και την ανοιχτή θάλασσα.

Earthing ή αλλιώς Γείωση

Η γείωση αναφέρεται στην πράξη της σύνδεσης με τη φύση μέσω της ηλεκτρικής της ενέργειας και είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι ακούγεται. Το Earthing επιτρέπει να αφήσει κανείς τις καθημερινές πιέσεις και να εστιάσει στην ανακούφιση από την πίεση της σύγχρονης τεχνολογίας. Βοηθά στην καταπολέμηση της χρόνιας κόπωσης, της αϋπνίας και ακόμη και στη μείωση των επιπέδων άγχους. Οι αναζητήσεις για earthing παρουσίασαν άνοδο 300% κατά το παρελθόν έτος.

Αναπνοή

Αναφέρεται σε τεχνικές αναπνοής και ασκήσεις για να βοηθήσουν το μυαλό και το σώμα να εστιάσει. Η αναπνοή έχει γίνει μια τάση ευεξίας τόσο πολύ ώστε οι αναζητήσεις έχουν αυξηθεί κατά 950% σε διάστημα 12 μηνών.

Ψηφιακή αποτοξίνωση

Η ψηφιακή αποτοξίνωση δεν είναι ακριβώς μια νέα τάση ευεξίας, αλλά επαναλαμβάνεται καθώς βρέθηκε ο κόσμος στο σπίτι περισσότερο, βυθισμένος στην τεχνολογία.

Θεραπεία κραυγής

Η θεραπεία με κραυγές έχει γνωστά οφέλη στην αντιμετώπιση του τραύματος. Η εύρεση ενός ήρεμου χώρου στην ύπαιθρο είναι το κλειδί για να εκφραστεί κανείς εάν προσπαθεί να ξεπεράσει κάτι.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης