Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Attica Bank: Παρατείνεται για έναν χρόνο το Πρόγραμμα Ανταμοιβής για Συνεπείς Πελάτες Στεγαστικών Δανείων

Attica Bank: Παρατείνεται για έναν χρόνο το Πρόγραμμα Ανταμοιβής για Συνεπείς Πελάτες Στεγαστικών Δανείων
Οι ιδιώτες πελάτες της Attica Bank που πληρούν τα κριτήρια θα ενταχθούν αυτόματα στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια εκ μέρους τους
Η Attica Bank συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων με κυμαινόμενο επιτόκιο και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προχωρά στην επέκταση του Προγράμματος Ανταμοιβής για Συνεπείς Πελάτες Στεγαστικών Δανείων, που είχε αρχικά ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2023 με διάρκεια ενός έτους.
Με απόφαση της Τράπεζας, το Πρόγραμμα παρατείνεται για άλλους δώδεκα μήνες, από τη δόση Ιουνίου 2024 έως και τη δόση Μαΐου 2025 με τους ίδιους όρους.
Οι ιδιώτες πελάτες που πληρούν τα κριτήρια θα ενταχθούν αυτόματα στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια εκ μέρους τους.
Οι χρηματοδοτικές ανάγκες του Προγράμματος Επιβράβευσης Συνεπών Πελατών Στεγαστικών Δανείων καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από την Attica Bank, η οποία με την κίνηση της αυτή επιβραβεύει και ενισχύει τους συνεπείς πελάτες της.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Attica Bank, στο τηλεφωνικό κέντρο 210 3669000 και στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης