Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Στάση αναμονής με το βλέμμα στον πληθωρισμό στις ΗΠΑ και στα αποτελέσματα της Coca Cola

ΧΑ: Στάση αναμονής με το βλέμμα στον πληθωρισμό στις ΗΠΑ και στα αποτελέσματα της Coca Cola
Κινήσεις κατοχύρωσης κερδών δεν μπορούν να αποκλειστούν καθώς και οι ταλαντωτές βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα
Σχετικά Άρθρα
Στα στοιχεία για την πορεία του πληθωρισμού στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο θα είναι στραμμένα σήμερα τα βλέμματα των επενδυτών και θα κατευθύνουν την επενδυτική ψυχολογία βραχυπρόθεσμα.
Σύμφωνα με αναλυτές η πορεία του πληθωρισμού θα δείξει και την επόμενη κίνηση της FED στο μέτωπο των επιτοκίων.
Η αγορά έχει καταγράψει ένα απίστευτο ράλι από την αρχή του έτους που έχει φέρει το γενικό δείκτη μία ανάσα από τις 1.100 μονάδες.
Κινήσεις κατοχύρωσης κερδών δεν μπορούν να αποκλειστούν καθώς και οι ταλαντωτές βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Στο εσωτερικό σήμερα δημοσιεύει αποτελέσματα χρήσης η Coca Cola πριν το άνοιγμα της αγοράς με τις μέσες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κέρδη προ φόρων και τόκων 893 εκατ. ευρώ.
Η Eurobank Equities περιμένει ένα επιφυλακτικό μήνυμα από τη διοίκηση για το 2023 με σταθεροποιητική πορεία στα κέρδη προ φόρων και τόκων.

Eurobank Equities
Για σήμερα μπορεί να δούμε αύξηση της μεταβλητότητας των τιμών εν όψει της δημοσίευσης των στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο που θα διαμορφώσει την επενδυτική ψυχολογία για τις επόμενες μέρες.

Optima Bank
Περιμένουμε το ΧΑ να κινηθεί ανάλογα με τις ευρωπαϊκές αγορές έχοντας το βλέμμα στραμμένο στα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.

Piraeus Securities
Η Coca Cola θα βρεθεί στο επίκεντρο σήμερα λόγω των καλύτερων των εκτιμήσεων αποτελεσμάτων, με τους επενδυτές πάντως να εστιάζουν στις προοπτικές.

Euroxx
Περιμένουμε κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών σήμερα μετά τη χθεσινή μεγάλη κίνηση. Τα αποτελέσματα της Coca Cola θα είναι στο επίκεντρο.

Beta
Οι επενδυτές αναμένεται να είναι επιφυλακτικοί σήμερα εν όψει των στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ που δημοσιεύονται σήμερα. Η δραστηριότητα εξαγορών και συγχωνεύσεων καθώς και οι φήμες στα μικρομεσαία θα διατηρήσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον με το βλέμμα να είναι στραμμένο και στα αποτελέσματα της Coca Cola που θα δώσουν τον τόνο.

Merit
Ο ΚΜΟ 200 ημερών βρίσκεται στις 882 μονάδες. Σημεία στήριξης 1075 και 1023 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 1197 και 1323 μονάδες.

Κύκλος
Το πρωί η ΕΕΕ ανακοινώνει τα µεγέθη της για το 2022, ενώ στις 3.30µµ ανακοινώνεται στις ΗΠΑ ο πληθωρισµός για τον Ιανουάριο 2023. Η αναµέτρηση µε την περιοχή των 1.100 µονάδων είναι επικείµενη πλέον, ενώ στις 1.060 µονάδες εντοπίζεται η εγγύτερη στήριξη του Γ.∆. 

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης