Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δείτε ποιά ειναι τα 11 φτηνότερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς

Δείτε ποιά ειναι τα 11 φτηνότερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς
Μπορείτε να υποθέσετε πόσα μοντέλα υπάρχουν με τιμή εκκίνησης μέχρι τις 17.000 ευρώ; - Δείτε ποια είναι τα 11 φτηνότερα νέα αυτοκίνητα που μπορεί να αγοράσετε
Μόλις πριν από μερικά χρόνια υπήρχαν αρκετά φτηνά αυτοκίνητα. Όταν λέμε φτηνά, δεν εννοούμε τις εποχές που κάναμε αφιερώματα με τίτλο «Τι αγοράζω μέχρι 10.000 ευρώ». Μιλούσαμε για νέα μοντέλα με τιμή κάπου στα 12-15 χιλιάρικα.
Ωστόσο, και αυτά πάνε. Αν δείτε στην παρακάτω λίστα, υπάρχουν μόλις 3 νέα μοντέλα που ξεκινούν περίπου μέχρι τις 15.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα φτάνουμε μέχρι τα 17.000 χιλιάρικα μιλώντας πάντοτε για τις βασικές εκδόσεις των μοντέλων.
Γιατί έχουν ακριβύνει τόσο πολύ τα νέα αυτοκίνητα; Προ πανδημίας ένας από τους λόγους ήταν οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς με νέα συστήματα εξοπλισμού.
Ειδικότερα στην Ευρώπη. Στο κυνήγι των διακρίσεων και των αστεριών (βλέπε Euro NCAP) τα νέα αυτοκίνητα φορτώνονται με περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμό που ναι μεν κάνει τα κάνει πιο έξυπνα και πιο ασφαλή, αλλά ταυτόχρονα και πολύ πιο ακριβά (Διαβάστε περισσότερα).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης