Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Με τα GWM WEY 03 και ORA 03 στη Ρώμη!

Με τα GWM WEY 03 και ORA 03 στη Ρώμη!
Οι πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις με τα αυτοκίνητα της Great Wall Motor μας δείχνουν ότι οι Κινέζοι είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν και στην Ευρώπη – Το caroto βρέθηκε στη Ρώμη για να τα οδηγήσει πριν κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα μέσα στο 2024
Ξεκίνησε το ροκάνισμα της πίτας στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου από τις κινέζικες εταιρίες, με την έλευση τους σε ευρωπαϊκό έδαφος. Οι οποίες κινεζικής έρχονται να ανταγωνιστούν επί ίσοις όροις τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές και λοιπές ισχυρές δυνάμεις του κλάδου.
Ήδη η Great Wall Motor (GWM) έχει ξεκινήσει πωλήσεις στη Γερμανία στην Ιρλανδία, στη Σουηδία, στο Ηνωμένο Βασίλειο κ.α. και ετοιμάζεται να έλθει το 2024 και στην Ελλάδα, αφού συζητήσεις με ελληνικές εταιρίες εισαγωγής βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.
Η εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1984, και μέχρι το 2022 έχει καταφέρει να παράγει ένα εκατομμύριο SUV και pickup ετησίως, με το 20% της παραγωγής να εξάγεται εκτός Κίνας. Δραστηριοποιείται σε 60 χώρες και διαθέτει 78.000 υπαλλήλους.
Ένα από τα ισχυρά πλεονεκτήματα που έχει η GWM είναι η SVOLT, η οποία κατασκευάζει μπαταρίες. Ιδρύθηκε το 2018 και έχει πλέον 13 εργοστάσια (με δύο επιπλέον να προστίθενται στη Γερμανία έως το 2024), 9 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, απασχολεί πάνω από 2.400 υπαλλήλους (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης