Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Ανθρωποειδή ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη μπαίνουν στην παραγωγής των αυτοκινήτων

Ανθρωποειδή ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη μπαίνουν στην παραγωγής των αυτοκινήτων
Τα ρομπότ χρησιμοποιούνται ήδη σε διάφορες φάσεις της γραμμής παραγωγής - Έρχονται όμως τα ανθρωποειδή που με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα περιορίσουν ακόμη περισσότερο την ανθρώπινη ύπαρξη.
Ακόμη και αν το σενάριο του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «The Creator» ακούγεται εξωπραγματικό, μας υποδεικνύει τα νέα δεδομένα που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) και τους κινδύνους που εγκυμονούν.
Ειδικότερα για όσους θα βλέπουν στα επόμενα χρόνια να χάνουν τις δουλειές τους και να τους αντικαθιστά ένα TN λογισμικό. Ή ακόμη χειρότερα όταν στο μέλλον θα βλέπουν την θέση τους να παίρνει ένα ανθρωποειδές, όπως αυτά που έχει ήδη παρουσιάσει ο Elon Musk. Ή αυτά που ήδη εξελίσσουν και άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων.
Πρόσφατα, η BMW ανακοίνωσε μια σημαντική επένδυση στον τομέα της ρομποτικής, ανακοινώνοντας τη συνεργασίας της με τη νεοσύστατη εταιρεία ρομποτικής Figure.
Αυτή η συνεργασία καθιστά τη BMW τον πρώτο μεγάλο πελάτη της Figure, προβάλλοντας την ανάπτυξη ανθρωποειδών ρομπότ που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης