Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το ταλαντούχο Hyundai Kona Electric 218 PS 65,4 kWh

tags :
Δοκιμάζουμε το ταλαντούχο Hyundai Kona Electric 218 PS 65,4 kWh
Το Kona Electric μεγάλωσε σε διαστάσεις, αυτονομία, ποικιλία τεχνολογιών και μοιάζει να μην έχει αντίπαλο στην κατηγορία των ηλεκτρικών B-SUV.
Διόλου τυχαίος δεν μπορεί να είναι άλλωστε και ο τίτλος του ελληνικού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς», τον οποίο απέσπασε πρόσφατα το κορεατικό μοντέλο, δείχνοντας αν μη τι άλλο πως βαδίζει σε πολύ σωστό δρόμο έτσι ώστε να πετύχει εμπορικά και όχι μόνο.
Μάλιστα με τη νοοτροπία του κόσμου απέναντι στα ηλεκτρικά μοντέλα να είναι ακόμη καχύποπτη ή έστω διστακτική στη χώρα μας, το έργο για ένα αυτοκίνητο που μπαίνει στην πρίζα είναι δύσκολο.
Αυτό δε συμβαίνει με την περίπτωση του νέου Kona, για τον πολύ απλό λόγο ότι η Hyundai έχει κάνει τέτοια άλματα προόδου που κάνει ακόμη και τον πιο απαιτητικό να της βγάζει το καπέλο.
Και πως να μην το κάνεις βλέποντας σε πρώτο πλάνο την όμορφη LED λωρίδα στο εμπρός και πίσω μέρος του νέου Kona.
Τα Seamless Horizon Lamps αποτελούν το πρώτο highlight όταν το βλέπει κάποιος και ουσιαστικά τον πρώτο καλό λόγο για να το συμπαθήσεις.
Έπειτα, το κορεατικό SUV καταφέρνει με τις σχετικά λιτές και άγριες γραμμές του να βγάζει ένα σπορ χαρακτήρα, κλέβοντας ίσως λίγη και από τη δόξα του φοβερού Ioniq 5 (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης