Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οι εκδηλώσεις Δεκεμβρίου στα Public

tags :
Οι εκδηλώσεις Δεκεμβρίου στα Public
Επίκαιρες συζητήσεις αλλά και παρουσιάσεις  βιβλίων έρχονται στα καταστήματα Public σε Αθήνα και περιφέρεια

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στα Public, προσφέροντάς μας έμπνευση και προβληματισμό! Επίκαιρες συζητήσεις αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων έρχονται στα καταστήματα Public σε Αθήνα και περιφέρεια, για να μας κρατήσουν συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο, πάντα με την υπογραφή του κορυφαίου βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα.

Αυγούστος Κορτώ
Το Πράσινο Αστέρι, εκδόσεις Πατάκης
Πέμπτη 14/12 και ώρα 19:00 | Αίθουσα
Public Συντάγματος
Το Public και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αυγούστου Κορτώ, «Το πράσινο αστέρι», την Πέμπτη 14/12 στις 19:00, στην Αίθουσα Public Συντάγματος.
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Η µικρή Μοκοσάντα φεύγει απ’ το χωριό της λίγο πριν ξεσπάσει εµφύλιος. Οδηγός της το πράσινο αστέρι, όπου ζουν, παντοτινά ευτυχισµένες, οι ψυχές των καλών ανθρώπων. Στο ταξίδι της συναντά ζώα που γίνονται φίλοι της, κι όλοι µαζί αναζητούν την Αλτάντα, το πέρασµα των κόσµων, γιατί η Μοκοσάντα ονειρεύεται να ξαναδεί τον πατέρα της, που έχασε µικρή, κι ίσως ακόµα και τη µάνα της, γιατί δεν ξέρει τι απόγινε όταν ο πόλεµος κατάπιε το Μοκόσο.
Ο Ίκο-Ίκο, το πεινασµένο, φοβισµένο λυκάκι. Ο Λίτολο, ο µελαγχολικός γύπας. Η Ζουζούτα, το µικρό βασανισµένο φίδι. Κι εσείς, οι αναγνώστες της περιπλάνησής τους, κάτω απ’ τη λάµψη του πράσινου αστεριού. Ένα µυθιστόρηµα για τη φιλία και την αγάπη. Μια περιπέτεια για τον άλλο κόσµο, που ζει µέσα µας. Μια ιστορία σαν παραµύθι, για παιδικές ψυχές – σ’ ό,τι σώµα κι αν κατοικούν.

Josephine
Special Unboxing Tour, Panik Records
Παρασκευή
15/12 και ώρα 19:00 | Public The Mall Athens
Τα Public, η Panik Records και ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σάς προσκαλούν σε ένα Special Unboxing Tour! Την Τρίτη 12/12 στις 19:00 η Josephine θα βρίσκεται στο Public The Mall Athens για ένα μοναδικό signing session του φυσικού album της, «Τα καλά κορίτσια».
Οι fans θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί της και να αγοράσουν το νέο της album, με την υπογραφή της.
Λίγα λόγια για την Josephine και το album της:
Η Josephine παρουσιάζει τη νέα της μουσική πρόταση, το album «Τα καλά κορίτσια», που κυκλοφορεί από την Panik Records.
Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της album «100%», που έγινε πλατινένιο και ήταν γεμάτο τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, η Josephine, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας και μία από τις πλέον περιζήτητες performers, μοιράζεται μαζί μας 15 μοναδικά τραγούδια.
Το tracklist περιλαμβάνει κομμάτια διαφορετικού μουσικού ύφους που έγραψαν εμπνευσμένοι δημιουργοί. Μεταξύ αυτών είναι το νέο hit «Μοίρα» που έχει ήδη ξεχωρίσει κι ακούγεται δυνατά, καθώς και οι ήδη κυκλοφορημένες επιτυχίες «Τηλέφωνο», «Μπερδέματα», «Κύμα Μου», «Είσαι Μια Θεά» και το ντουέτο με τον Πέτρο Ιακωβίδη, «Γεια Σου».

Ancient Memes
Καλά θα πάει αυτό, εκδόσεις Καστανιώτη
Παρασκευή 15/12 και ώρα 19:00 | Αίθουσα
Public Συντάγματος
Tα Public και οι εκδόσεις Καστανίωτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου των δημιουργών της σελίδας Ancient Memes, «Καλά θα πάει αυτό», την Παρασκευή 15/12, στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.
Συντονίζει η Έρρικα Ρούσσου.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το ημερολόγιο που πολλοί ζήτησαν ήρθε επιτέλους για να σου υπενθυμίζει με χιούμορ –κάθε φορά που θα νομίζεις ότι το 2024 θα είναι η χρονιά σου– πως τελικά «Καλά θα πάει αυτό». Στην τσάντα σου, στο γραφείο σου, στο κομοδίνο σου, στη βαλίτσα σου, πάνω στο καλαθάκι της τουαλέτας, στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, το ημερολόγιο που κρατάς θα είναι πάντα δίπλα σου σαν συγγενής που σου ζητάει δανεικά και δεν μπορείς να ξεφορτωθείς.
Οι χαρακτήρες των Ancient Memes μέσα από τις σελίδες αυτού του ημερολογίου, που δεν είναι μόνο ημερολόγιο, προβλέπουνπεριγράφουνθυμούνται την καθημερινότητα και τη ζωή μέσα από τη δική τους ματιά και με τον μοναδικό τους χιουμοριστικό και ιδιαίτερα σατιρικό τρόπο.

Στέφανος Ξενάκης
10 φωτογραφίες - 10 ιστορίες,
Key Books
Παρασκευή 20/12 και ώρα 19:00 |
Public Σερρών
Τα Public και η Key Books σάς προσκαλούν στην ομιλία «10 φωτογραφίες - 10 ιστορίες» με αφορμή το νέο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη, «8 μέρες μέσα», την Τετάρτη 20/12 στις 19:00 στο Public Σερρών.
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του!
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Ποτέ μην κάνεις το λάθος να ξεχάσεις ότι έχεις την Προσωπική σου Ελευθερία, όπου κι αν διαβάζεις το βιβλίο αυτό. Αν είσαι στη θάλασσα, μπορείς να βρέξεις τα πόδια σου˙ αν είσαι στην πόλη, μπορείς να πας σούπερ μάρκετ για σουλάτσο, κι ας σου φαίνεται χαζό˙ αν είσαι στο βουνό, μπορείς να μυρίσεις το πουρνάρι και να ξαπλώσεις κάτω από τα πεύκα. Τα θεωρούσα κι εγώ τόσο δεδομένα, μέχρι που τα στερήθηκα. Όπως θεωρούσα δεδομένη την Προσωπική μου Ελευθερία, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ήταν.
Τι είναι αυτό που μας κρατάει όρθιους σε μια οριακή στιγμή; Πώς μπορούμε να δούμε το Δώρο, ακόμα κι όταν αυτό βρίσκεται ανάμεσα σε σίδερα; Πόσο πολύτιμη είναι η πυξίδα ΜΕΣΑ μας, ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί έξω;
Μετά από μια μεγάλη προσωπική δοκιμασία, ο Στέφανος Ξενάκης επιστρέφει με το πιο προσωπικό του βιβλίο. Πιο ευάλωτος, πιο δυνατός, πιο αληθινός. Το 8 μέρες μέσα είναι το ημερολόγιο ενός ανθρώπου που στην πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής του αναζήτησε και βρήκε το φως εκεί που κρύβεται πάντα. ΜΕΣΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης