Τελευταία Νέα
Διεθνή

Al Angrisani (πρώην υφυπ. Εργασίας ΗΠΑ): Για το καλό των ΗΠΑ, παραιτηθείτε από υποψήφιος πρόεδρος κ. Trump

Al Angrisani (πρώην υφυπ. Εργασίας ΗΠΑ): Για το καλό των ΗΠΑ, παραιτηθείτε από υποψήφιος πρόεδρος κ. Trump
Ο Trump φέρεται να έχει χάσει την αξιοπιστία του, μετά από σειρά λαθών που έχει διαπράξει ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, τα οποία αποξένωσαν πολλούς ψηφοφόρους
Να παραιτηθεί κάλεσε τον προεδρικό υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, Donald Trump, ο Al Angrisani, πρώην υφυπουργός Εργασίας επί προεδρίας Ronald Reagan, με άρθρο του στο ειδησεογραφικό δίκτυο CNBC την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016.
Όπως γράφει ο Angrisani, «υπάρχουν φορές στη ζωή μας που πρέπει να 'κάνουμε το σωστό πράγμα' θυσιάζοντας το προσωπικό μας συμφέρον για το καλό κοινό».
Για τον ίδιο, ο Trump μόνο αν γινόταν κάποιο θαύμα θα κατάφερνε να κερδίσει στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, γι' αυτό πρέπει να παραιτηθεί μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου (Labour Day στις ΗΠΑ), ώστε να ανοίξει το δρόμο για τη διεκδίκηση της προεδρίας από έναν άλλο, κεντροδεξιό, «περισσότερο ευθυγραμμισμένο με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα» υποψήφιο.
Διαφορετικά, η Hillary Clinton του Δημοκρατικού κόμματος θα διαδεχθεί στην προεδρία τον Barack Obama και θα συνεχίσει να «παρασέρνει προς τα Αριστερά» τις ΗΠΑ.
Ο Angrisani επισημαίνει, ότι ο Trump έχει χάσει την αξιοπιστία του, μετά από σειρά λαθών που έχει διαπράξει ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, τα οποία οδήγησαν πολλούς ψηφοφόρους μακριά του, αδυνατώντας πλέον να του εμπιστευτούν το μέλλον τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης