Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρευνα κατά του Trump ξεκινά η Pelosi (πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων) για την υπόθεση Biden

tags :
Έρευνα κατά του Trump ξεκινά η Pelosi (πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων) για την υπόθεση Biden
Η Nancy Pelosi θα ξεκινήσει έρευνα κατά του Αμερικανού προέδρου
Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Nancy Pelosi, αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση Biden, παρά την δέσμευση Trump να δημοσιοποιήσει την συνομιλία του με τον Ουκρανό πρόεδρο.
"Χρειαζόμασταν όλα τα στοιχεία. Τώρα που τα έχουμε είμαστε έτοιμοι. Θα ανακοινώσουμε τι πρόκειται να κάνουμε", δήλωσε η Pelosi.
Ο Πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόσι αναμένεται να ανακοινώσει επίσημη έρευνα κατά του προέδρου Donald Trump.
Ο Trump ως τώρα αρνούνταν ότι προσπάθησε να παρέμβει στο έργο της δικαιοσύνης στην Ουκρανία, ώστε να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του γιου του Joe Biden, Hunter Biden εν όψει των εκλογών του 2020, έπειτα από τις ισχυρές πιέσεις που δέχεται, αναγκάστηκε να δηλώσει ότι "έθεσε το θέμα στον πρόεδρο Zelensky".
Αφότου παραδέχτηκε ότι συζήτησε το θέμα με τον Ουκρανό ομόλογό του Zelensky, δήλωσε πως θα κυκλοφορήσει αύριο (25/9) το "πλήρες, πλήρως αποχαρακτηρισμένο και μη επεξεργασμένο αντίγραφο" του τηλεφωνήματός του με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας στην οποία συζήτησε πιθανή έρευνα κατά του Joe Biden και του γιου του.
Ο Αμερικανός πρόεδρος διέταξε το πάγωμα στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία, λίγες ημέρες πριν επικοινωνήσει με τον Ουκρανό ομόλογό του, για να του ζητήσει όπως λέγεται να διεξαγάγει έρευνα για πιθανή εμπλοκή του Biden ,βασικού πολιτικού του αντιπάλου και υποψήφιου για το χρίσμα των Δημοκρατικών, και του γιου του σε σκάνδαλο διαφθοράς.
Ο ίδιος ο Trump παραδέχθηκε ότι ζήτησε το πάγωμα της στρατιωτικής βοήθειας αξίας 400 εκατ. δολαρίων, ωστόσο αρνήθηκε ότι αυτό σχετίζεται με την υπόθεση αλλά υποστήριξε ότι το έκανε εξαιτίας της διαφθοράς που υπάρχει στη χώρα, ενώ υποστήριξε ότι και οι Ευρωπαίοι πρέπει να βοηθήσουν για την καταπολέμησή της.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης