Τελευταία Νέα
Διεθνή

Philip ή Pippa Bunce, το ανώτατο στέλεχος της Credit Suisse που έχει βραβευτεί ως γυναίκα - Η διάκριση από Financial Times

Philip ή Pippa Bunce, το ανώτατο στέλεχος της Credit Suisse που έχει βραβευτεί ως γυναίκα - Η διάκριση από Financial Times
Συμπεριλήφθηκε στη λίστα των Financial Times & HERoes Champions of Women in Business για τις γυναίκες 
Ο Bunce είναι ανώτερος διευθυντής στην Credit Suisse, υπηρετώντας ως Επικεφαλής των Βασικών Στρατηγικών Μηχανικών Προγραμμάτων Global Markets.
Ο Philip ή Pippa Bunce, είναι γνωστό ότι μερικές φορές πηγαίνει στη δουλειά με περούκα και γυναικεία ρούχα ενώ συμπεριλήφθηκε στη λίστα των Financial Times & HERoes Champions of Women in Business, μια ετήσια κατάταξη 100 «ηγετών εταιρειών που υποστηρίζουν τις γυναίκες στις επιχειρήσεις».
Έχει επίσης τον ρόλο ως Συμπρόεδρος του Προγράμματος Συμμάχων LGBT της Credit Suisse, οργανώνοντας δραστηριότητες διαφορετικότητας και ένταξης και παράγοντας εκπαιδευτικούς πόρους για τη συνεκπαίδευση LGBT στο χώρο εργασίας. 
Το 2018, συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των Financial Times και Heroes Champions of Women in Business List, καταλαμβάνοντας την τριακοστή δεύτερη θέση στις 100 κορυφαίες γυναίκες στις επιχειρήσεις. 
Με την παραλαβή του βραβείου, ο Bunce έκανε μια δήλωση λέγοντας: "Είμαι πραγματικά τιμημένος και ταπεινωμένος από αυτό το βραβείο και είμαι περήφανος για την πρόοδο που σημειώνουμε προς όλες τις μορφές ποικιλομορφίας και ισότητας των φύλων."
Τον Μάρτιο του 2022, ο Bunce έλαβε το Βρετανικό Βραβείο Ποικιλομορφίας.
Συμπεριλήφθηκε επίσης στους 10 κορυφαίους ηγέτες που εμπνέουν στα Βρετανικά βραβεία LGBT και συμπεριλήφθηκαν, στην τέταρτη θέση, στους Financial Times και στην λίστα των εξαιρετικών στελεχών LGBT και Συμμάχων. 
Ο Bunce είναι μέλος του St. George's House.
E1D5SlyTqx58DUjiXl40TV.webp


Προσωπική ζωή

Ο Bunce είναι απόφοιτος του Anglia Ruskin University. Ταυτίζεται ως genderfluid και non-binary και χρησιμοποιούν αντωνυμίες θηλυκές και ουδέτερες ως προς το φύλο.
Σε μια συνέντευξη στο Financial News το 201, ο Bunce είπε ότι ήξεραν ότι ήταν «διαφορετικός» από την ηλικία των τεσσάρων ετών και ότι περίμεναν μέχρι να εδραιωθεί η καριέρα τους στην Credit Suisse πριν το ανακοινώσει δημόσια. 
Ο Bunce είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης