Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το δικαστήριο απαγορεύει στους δικηγόρους του Trump να δημοσιεύουν πειστήρια στον Τύπο

Το δικαστήριο απαγορεύει στους δικηγόρους του Trump να δημοσιεύουν πειστήρια στον Τύπο
Ο ομοσπονδιακός δικαστής απαγορεύει στη νομική ομάδα του πρώην Προέδρου να δημοσιέυσει οποιοδήποτε έγγραφο στον Τύπου η στα social media

H απόφαση δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, έξι ημέρες αφότου εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Trump στο δικαστήριο και ανέφερε ότι αποδεικτικά στοιχεία ή οι πληροφορίες που προκύπτουν από αυτά «δεν θα αποκαλυφθούν στο κοινό ή στα μέσα ενημέρωσης, ούτε θα διαδοθούν σε καμία πλατφόρμα ειδήσεων ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και συγκατάθεση των Ηνωμένων Πολιτειών ή έγκριση του Δικαστηρίου».
Επίσης, η εντολή του δικαστή Μπρους Ράινχαρτ ανέφερε ότι ο Trump μπορεί να εξετάσει το υλικό μόνο «υπό την άμεση επίβλεψη του συνηγόρου υπεράσπισης ή ενός μέλους του προσωπικού υπεράσπισης» και ότι ο πρώην πρόεδρος «δεν θα κρατήσει αντίγραφα».
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο πρώην ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων δήλωσε αθώος σε 37 αδικήματα που σχετίζονται με την ιδιοποίηση ευαίσθητων εγγράφων από τον Λευκό Οίκο.
Άλλες κατηγορίες συνδέονται με την παρακώλυση ερευνών μέσω της απόκρυψης κρίσιμων εγγράφων από τους αρμόδιους ομοσπονδιακούς πράκτορες του FBI. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης