Τελευταία Νέα
Διεθνή

Financial Times: Ο Zelensky αντιμετωπίζει σοβαρές συνέπειες στη Δύση για χτυπήματα στη Μαύρη Θάλασσα

Financial Times: Ο Zelensky αντιμετωπίζει σοβαρές συνέπειες στη Δύση για χτυπήματα στη Μαύρη Θάλασσα
Μια επίθεση στην υποδομή εξαγωγής πετρελαίου είναι πιθανό να προκαλέσει ανησυχία στις ΗΠΑ και σε άλλες δυτικές πρωτεύουσες
Μια ουκρανική επίθεση στη ρωσική πετρελαϊκή υποδομή στη Μαύρη Θάλασσα θα μπορούσε να εξοργίσει τον Λευκό Οίκο και να θέσει σε κίνδυνο την υποστήριξη στην Ουκρανία, σύμφωνα με τους Financial Times .
Μια επίθεση στην υποδομή εξαγωγής πετρελαίου είναι πιθανό να προκαλέσει ανησυχία στις ΗΠΑ και σε άλλες δυτικές πρωτεύουσες.
Αναφερόμενοι στην πρώην αναλύτρια της CIA, Helima Croft, οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι ο Λευκός Οίκος δεν θα αντιμετώπιζε θετικά οτιδήποτε που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση της προσφοράς ρωσικού πετρελαίου στην αγορά, καθώς η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Biden προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να σταματήσει η αύξηση των παγκόσμιων τιμών και η ζημιά στην παγκόσμια οικονομία, ιδιαίτερα πριν από τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ.
«Ένας από τους φόβους των ΗΠΑ είναι ότι η δυτική βοήθεια προς την Ουκρανία θα είναι πιο δύσκολο να διατηρηθεί εάν υπάρξει μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση», ανέφεραν εμπειρογνόμωνες.
Η Rosmorrechflot ανέφερε ότι το ρωσικό τάνκερ "Sig" δέχθηκε επίθεση στον χώρο του μηχανοστασίου στο νότιο τμήμα του στενού του Κερτς από επίθεση από θαλάσσιο drone.
Το πλοίο επιπλέει και δεν βυθίστηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης