Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ryabkov (Ρωσία): Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν τη στήριξη της Ουκρανίας – Δεν αλλάζει τίποτα

Ryabkov (Ρωσία): Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν τη στήριξη της Ουκρανίας – Δεν αλλάζει τίποτα
Show για την κοινή γνώμη η απόφαση του Κογκρέσο είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Ουκρανία διατύπωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Ryabkov, ο οποίος χαρακτήρισε show για την κοινή γνώμη την απόφαση του Κογκρέσο να μην εντάξει πρόβλεψη για οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία σε νομοσχέδιο για την παράταση χρηματοδότησης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
«Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στηρίζουν.
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Ήταν απλώς ένα show, μια παράσταση για την κοινή γνώμη» είπε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, ο οποίος τόνισε ότι δεν βλέπει καμία προοπτική για τη βελτίωση των σχέσεων Ρωσίας – ΗΠΑ.
Όπως υποστήριξε, «μέχρι να συνέλθουν και να αρχίσουν να αλλάζουν την πολιτική τους προς αυτήν την κατεύθυνση, δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προοπτικές», τονίζοντας ότι παραμένουν οι συζητήσεις για τις δραστηριότητες των διπλωματικών αποστολών, για θέματα visa, κοκ.
Επιπλέον, σημείωσε ότι οι αμερικανικής κατασκευής πύραυλοι που καλύπτονταν προηγουμένως από την ανενεργή πλέον συνθήκη INF για τις πυρηνικές δυνάμεις μεσαίου βεληνεκούς μπορεί να εμφανιστούν στην Ευρώπη και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης